Πάει Μουντιάλ ο Ντιμπάλα!

Πάει Μουντιάλ ο Ντιμπάλα!

Πάει Μουντιάλ ο Ντιμπάλα!

bet365

Ο Χόρχε Σαμπάολι είχε τρίωρη συνάντηση με τους Ιγουαΐν και Ντιμπάλα στο Τορίνο και τους ενημέρωσε ότι θα βρίσκονται και οι δύο στην αποστολή της Αργεντινής στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Σκόραρε ο Γκριεζμάν το πρώτο γκολ του αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης - Άρσεναλ; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής, Χόρχε Σαμπάολι, βρίσκεται στην Ευρώπη όπου θα έχει συναντήσεις με τους διεθνείς της «αλμπιτσελέστε» όπου και θα τους ανακοινώσει για τις επιλογές του ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Ιουνίου.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Αργεντινή, ο Σαμπάολι την Τετάρτη είχε τρίωρη συνάντηση στο Τορίνο με τους Γκονζάλο Ιγουαΐν και Πάουλο Ντιμπάλα όπου και τους ενημέρωσε ότι θα βρίσκονται στις επιλογές τους για την τελική 23αδα.

Και αν για τον Ιγουαΐν ήταν γνωστό πως θα είναι όχι μόνο στην αποστολή, αλλά και στην βασική ενδεκάδα, η είδηση είναι για τον Ντιμπάλα. Ο άσος της Γιουβέντους έδειχνε να είναι ένα από τα δύο μεγάλα ονόματα (ο άλλος είναι ο Ικάρντι) της Αργεντινής που θα έβλεπε το Μουντιάλ από την τηλεόραση.

Τελικά, φαίνεται πως ο Σαμπάολι άλλαξε άποψη και ο 24χρονος άσος είναι στην λίστα με τα 23 ονόματα που θα ταξιδέψει στο Μουντιάλ.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα