Αυτοί είναι οι σίγουροι της Αργεντινής που θα πάνε Μουντιάλ (pic)

Αυτοί είναι οι σίγουροι της Αργεντινής που θα πάνε Μουντιάλ (pic)

Θοδωρής Βασίλης
Αυτοί είναι οι σίγουροι της Αργεντινής που θα πάνε Μουντιάλ (pic)

bet365

Ο Χόρχε Σαμπάολι έχει αποφασίσει για τους 17 από τους 23 της αποστολής της Αργεντινής με τον Τύπο της χώρας να τους αποκαλύπτει. Σίγουρα εκτός ο Ικάρντι, δεύτερες σκέψεις για Ντιμπάλα.

10% επιστροφή στις απώλειες στον αγώνα Μπλάκμπερν - Μπράντφορντ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η Αργεντινή προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της μετά την εξάρα από την Ισπανία με τον Χόρχε Σαμπάολι να κάνει τις σκέψεις του για το ποιοι θα πρέπει να κάνουν το ταξίδι για την Ρωσία. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Τύπος της Αργεντινής, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «αλμπιτσελέστε» μένουν έξι θέσεις για να κλείσει η αποστολή με τον ίδιο να έχει κατασταλάξει στους 17 ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν την βάση της ομάδας που θα κληθεί να διεκδικήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Από τα 17 ονόματα που θεωρούνται σίγουροι στην αποστολή, αυτοί που κέρδισαν τον Σαμπάολι είναι ο άσος της Γουέστ Χαμ, Μάνουελ Λαντσίνι, ο οποίος εντυπωσίασε με την Ιταλία, αλλά και ο πορτιέρο της Τσέλσι, Βίλι Καμπαγιέρο, ο οποίος μπορεί να δέχτηκε τα πέντε από τα έξι γκολ κόντρα στην Ισπανία, αλλά με την Ιταλία ήταν καλός.

Αντίθετα, αυτός που δείχνει να χάνει έδαφος είναι ο Μάρκος Ρόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο οποίος μετά τα συνεχόμενα προβλήματα τραυματισμών δείχνει να μην είναι σε καλή κατάσταση και από σίγουρος κινδυνεύει να μην βρεθεί καν ως εναλλακτική λύση. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα και χωρίς να υπολογίσουμε κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, ο Σαμπάολι έχει αποφασίσει για την τριάδα των τερματοφυλάκων, το κεντρικό αμυντικό δίδυμο (Οταμέντι - Φάτσιο), καθώς και για τα δύο αριστερά μπακ (Ακούνια, Ταλιάφικο).

Επίσης, για την μεσαία γραμμή έχει αποφασίσει για τις πέντε θέσεις, ενώ και στην επίθεση οι γνωστοί Ιγουαΐν, Αγουέρο, Ντι Μαρία και Μέσι δεν χάνουν με τίποτα την θέση τους.

Όσον αφορά τις έξι θέσεις που απομένουν είναι αρκετά τα ονόματα που παίζουν με τον Πάουλο Ντιμπάλα να υπάρχει ξανά στο μυαλό του Σαμπάολι όπως και οι Λαουτάρο Μαρτίνες και Παβόν με τον Ικάρντι να έχει αποκλειστεί οριστικά όπως και ο Κορέα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Όσον αφορά τους Μέζα, Μπούστος, Περότι και Πέρες το πιο πιθανό είναι να βρίσκονται στους επτά παίκτες που θα είναι standby, με τους Έντσο Πέρες (Ρίβερ Πλέιτ), και Ματίας Κρανεβίτερ (Ζενίτ) να έχουν πιθανότητες να αποτελέσουν δύο εναλλακτικές λύσεις στην 23αδα.

ΟΙ 17 σίγουροι του Σαμπάολι:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Σέρχιο Ρομέρο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)
Βίλι Καμπαγιέρο (Τσέλσι)
Ναουέλ Γκουσμάν (Τίγκρες)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Νικολάς Οταμέντι (Μάντσεστερ Σίτι)
Γκαμπριέλ Μερκάδο (Σεβίλλη)
Φεντερίκο Φάτσιο (Ρόμα)
Νικολάς Ταλιάφικο (Άγιαξ)
Μάρκος Ακούνια (Σπόρτινγκ Λισαβόνας)

ΜΕΣΟΙ

Λούκας Μπίλια (Μίλαν)
Χαβιέρ Μασεράνο (Χεμπέι Φόρτσουν)
Έβερ Μπανέγα (Σεβίλλη)
Μανουέλ Λαντσίνι (Γουέστ Χαμ)
Τζιοβάνι Λο Σέλσο (Παρί Σεν Ζερμέν)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)
Άνχελ Ντι Μαρία (Παρί Σεν Ζερμέν)
Σέρχιο Αγουέρο (Μάντσεστερ Σίτι)
Γκονζάλο Ιγουαΐν (Γιουβέντους)

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα