Μουντιάλ 2022, Μέσι: «Πετύχαμε αυτό που θέλαμε, θα ζήσουμε ακόμα μια μοναδική στιγμή»

Μουντιάλ 2022, Μέσι: «Πετύχαμε αυτό που θέλαμε, θα ζήσουμε ακόμα μια μοναδική στιγμή»

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Μέσι: «Πετύχαμε αυτό που θέλαμε, θα ζήσουμε ακόμα μια μοναδική στιγμή»

bet365

Ευτυχισμένος μετά τη νίκη επί της Κροατίας και την πρόκριση της Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ ο Λιονέλ Μέσι δήλωσε πως η ομάδα του πέτυχε αυτό που ήθελε και είναι έτοιμη να ζήσει ακόμα μια μοναδική στιγμή.

Με ακόμα μια παράσταση του Λιονέλ Μέσι η Αργεντινή κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κροατίας, την οποία νίκησε με 3-0, και «πέταξε» για τον τελικό του Μουντιάλ. Μετά τη λήξη του παιχνιδιού ο 35χρονος πανευτυχής δήλωσε πως η Αλμπισελέστε έφτασε εκεί που ήθελε και είναι έτοιμη να ζήσει άλλη μια ξεχωριστή στιγμή, ενώ υποκλίθηκε στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά ο ηγέτης της Αργεντινή δήλωσε:

«Πολλά πέρασαν από το μυαλό μου. Είναι πολύ συναρπαστικό να το βλέπουμε όλο αυτό, τον κόσμο, τις οικογένειες. Όλο το Μουντιάλ έχει υπάρξει καταπληκτικό, όσα ζήσαμε. Τώρα θα πάμε στο τελευταίο παιχνίδι, που είναι αυτό που θέλαμε.

Με συγκινεί το να βλέπω αυτόν τον κόσμο. Αυτήν την οικογένεια να μας ακολουθεί. Πετύχαμε αυτό που θέλαμε. Απολαμβάνουμε το τώρα. Έχουμε πάει πιο μακριά απ' ότι είχαμε σκεφτεί. Ζητήσαμε από τον κόσμο να μας εμπιστευθεί γιατί ξέρουμε ποιοι είμαστε. Την οικογένειά μου σκέφτομαι γιατί είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα. Τώρα θα ζήσουμε ακόμα μία μοναδική στιγμή.

Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερό μου Μουντιάλ ή όχι. Πάντως, το απολαμβάνω. Είμαστε αισιόδοξοι πως αυτό το γκρουπ μπορεί να τα καταφέρει.

Έχουμε βιώσει δύσκολες καταστάσεις και άλλες πολύ καλές. Σήμερα ζούμε κάτι απίστευτο. Το απολαμβάνω μαζί με όλο τον κόσμο, όλους τους Αργεντινούς στην πατρίδα μας. Φαντάζομαι πως πρέπει να επικρατεί τρέλα»

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα