Μουντιάλ 2022: Μένει μέχρι και το Euro του 2024 στην εθνική Γαλλίας ο Ντεσάν

Μουντιάλ 2022: Μένει μέχρι και το Euro του 2024 στην εθνική Γαλλίας ο Ντεσάν

Newsroom
Μουντιάλ 2022: Μένει μέχρι και το Euro του 2024 στην εθνική Γαλλίας ο Ντεσάν

bet365

Ο Ντιντιέ Ντεσάν θα παραμείνει στον πάγκο της Γαλλίας μέχρι και το Euro του 2024 χάρη στην πρόκριση της ομάδας του επί της Αγγλίας σύμφωνα με την «Parisien».

Ο Γάλλος ομοσπονδιακός προπονητής οδήγησε το βράδυ της Κυριακής την Γαλλία στην επικράτηση επί της Αγγλίας στα προημιτελικά του Μουντιάλ του Κατάρ με 2-1 και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Η μεγάλη αυτή νίκη και το εισιτήριο για τους «4» που απέκτησαν οι Γάλλοι μ' αυτήν ενεργοποίησε μία οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιό του και επεκτείνει αυτόματα την συνεργασία του με την ομοσπονδία μέχρι και την τελική φάση του Euro 2024. Σίγουρα αυτό είναι κάτι που θα ήθελαν τόσο ο ίδιος ο Ντιντιέ Ντεσάν όσο και η ομοσπονδία της χώρας που είναι απόλυτα ικανοποιημένη από τον ίδιο έχοντας δεί την εθνική τους να κερδίζει μαζί του ένα Μουντιάλ (2018) κι ένα Nations League (2021).

Στην συνέντεξυη Τύπου που ακολούθησε του προημιτελικού με την Αγγλία, ο ίδιος είπε όταν ρωτήθηκε σχετικα:

«Όλα στην ώρα τους. Είναι πολύ καλό να πετυχαίνεις τους στόχους που σου έχει θέσει ο πρόεδρος, είναι χαρούμενος και φαντάζομαι πολλοί άνθρωποι είναι χαρούμενοι στην Γαλλία, αλλά μου αρέσει να απολαμβάνω αυτό που έχουμε πετύχει και πάλι, αυτό είναι, να είμαστε ξανά ανάμεσα στις καλύτερες τέσσερις ομάδες του κόσμου. Τώρα σκέφτομαι το παιχνίδι της Τετάρτης (14/12), τίποτα περισσότερο».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα