Μουντιάλ 2022, Αγγλία: Αβέβαιο το μέλλον του Σάουθγκεϊτ, ενδιαφερόμενοι για τη θέση του Τούχελ-Ποτσετίνο

Μουντιάλ 2022, Αγγλία: Αβέβαιο το μέλλον του Σάουθγκεϊτ, ενδιαφερόμενοι για τη θέση του Τούχελ-Ποτσετίνο

Μουντιάλ 2022, Αγγλία: Αβέβαιο το μέλλον του Σάουθγκεϊτ, ενδιαφερόμενοι για τη θέση του Τούχελ-Ποτσετίνο

bet365

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον του στην εθνική Αγγλίας και ήδη πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκονται στις επάλξεις ο Τόμας Τούχελ και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο σε περίπτωση αποχώρησής του.

Η Αγγλία είδε το όνειρο της κατάκτησης ενός τίτλου να «σβήνει» ξανά, αυτή τη φορά στα προημιτελικά του Μουντιάλ από την ενεργή πρωταθλήτρια, Γαλλία. Και πλέον, τα Τρία Λιοντάρια μπαίνουν σε λειτουργία ενδοσκόπησης, πρωτίστως ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο οποίος και άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αποκλεισμό από τους Μπλε.

Σε ερώτηση για το αν θα συνεχίσει στον ομοσπονδιακό πάγκο μέχρι και το Euro 2024, μετά το τέλος του οποίου λήγει το συμβόλαιό του, ο 52χρονος coach τόνισε πως θα πάρει τον χρόνο του για να ζυγίσει τις επιλογές του και να αποφασίσει τελικά τι είναι καλύτερο για την εθνική, τη χώρα και την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

«Νομίζω όταν τελειώνουν αυτά τα τουρνουά, χρειάζομαι πάντα χρόνο για να πάρω τη σωστή απόφαση. Είναι τόσα πολλά και διάφορα τα συναισθήματα. Η ενέργεια που απαιτείται σε αυτά τα τουρνουά είναι τεράστια.

Θέλω να πάρω την καλύτερη απόφαση, για την ομάδα, την Αγγλία, την FA. Πρέπει να είμαι σίγουρος ότι οποιαδήποτε απόφαση πάρω θα είναι η σωστή.

Νομίζω πως είναι σωστό να πάρω λίγο χρόνο διότι ξέρω πως στο παρελθόν τα συναισθήματά μου είχαν πολλές αυξομειώσεις αμέσως μετά από ένα μεγάλο τουρνουά».

Την ίδια ώρα σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα, τη θέση του Σάουθγκεϊτ σε περίπτωση που μείνει ελεύθερη εποφθαλμιούν τόσο ο Τόμας Τούχελ, όσο και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι φέρεται να περιμένει το τελευταίο διάστημα με «ζεστό» ενδιαφέρον για να προπονήσει τα Τρία Λιοντάρια, ενώ ο Αργεντινός ομόλογός του έχει επίσης στραμμένο το βλέμμα σε πιθανή επιστροφή στην Αγγλία για χάρη της Εθνικής, στοχεύοντας, άλλωστε, να επιστρέψει στους πάγκους μέσα στο 2023 έπειτα από διάλειμμα μίας σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα