Μουντιάλ 2022, Λιονέλ Μέσι: «Ο Μαραντόνα μας παρακολουθεί από ψηλά, ελπίζουμε να συνεχίσει»

Μουντιάλ 2022, Λιονέλ Μέσι: «Ο Μαραντόνα μας παρακολουθεί από ψηλά, ελπίζουμε να συνεχίσει»

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Λιονέλ Μέσι: «Ο Μαραντόνα μας παρακολουθεί από ψηλά, ελπίζουμε να συνεχίσει»

bet365

Η Αργεντινή σφράγισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου επικρατώντας της Ολλανδία στη διαδικασία των πέναλτι υπό το βλέμμα του θρυλικού Ντιέγκο Μαραντόνα, με τον Λιονέλ Μέσι να ελπίζει ότι ο «Pibe d' Oro» θα συνεχίζει να τους δίνει ώθηση από ψηλά.

Τα αίματα άναψαν για τα καλά στο παιχνίδι της Αργεντινής με την Ολλανδία για μια θέση στα ημιτελικά του Μουντιάλ. Οι δύο ομάδες έδωσαν μάχη, σε έναν αγώνα που παίχτηκε τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο, με τον Λιονέλ Μέσι να γίνεται πρωτοσέλιδο για τα σχόλιά του όχι μόνο για όσα έκανε στο χορτάρι, αλλά και για τα σχόλιά του για τον κόουτς των «οράνιε» Λουίς Φαν Χάαλ και τα λόγια του προς τον Βάουτ Βέγκχορστ.

Στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, ο pulga ανέερε πως: «Απολαμβάνουμε τη στιγμή, όπως και ο κόσμος εδώ και στην Αργεντινή. Το να μπούμε στην πρώτη τετράδα είναι κάτι θεαματικό. Από την αρχή λέγαμε ότι ο Ντιέγκο [Μαραντόνα] μας παρακολουθεί, μας δίνει ώθηση από ψηλά».

Όσον αφορά την ανάλυση του αγώνα, ανέφερε ότι: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καταλήξαμε να υποφέρουμε άδικα. «Ο Φαν Χάαλ λέει στους ανθρώπους ότι παράγει ποδόσφαιρο, αλλά το μόνο που κάνουν είναι να επιχειρούν μακρινές μπαλιές».

Και συνέχισε επικρίνοντας τη συμπεριφορά του πολύπειρου Ολλανδού κόουτς: «Μου φάνηκε έλλειψη σεβασμού που δήλωσε έτσι ένας τεχνικός με την καριέρα του. Νομίζω ότι ο Φαν Χάαλ δεν σεβάστηκε την Εθνική Αργεντινής».

Ενώ εξέφρασε και τη δυσαρέσκειά του για τον Ισπανό διαιτητή Ματέου Λαόθ, αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω το θέμα γιατί «δεν μπορείς να είσαι ειλικρινής και σε τιμωρούν».

«Ένιωσα πολύ θυμό όταν ισοφάρισαν γιατί μου φάνηκε πολύ άδικο και επειδή προήλθε από ένα φάουλ που δεν ήταν. Αλλά ρε, έτσι ήταν σε όλο το παιχνίδι. Αλλά δεν θα μιλήσω για αυτό Δεν μπορείς να είσαι ειλικρινής ή να πεις αυτό που πιστεύεις γιατί σε τιμωρούν αλλά ήταν πολύ άδικο. Υποφέραμε πολύ στα πέναλτι», αναγνώρισε ο αρχηγός της Αργεντινής.

Όσον αφορά τον επόμενο αντίπαλο, την Κροατία, που απέκλεισε εκπληκτικά τη Βραζιλία, θεώρησε ότι έφτασε στα ημιτελικά «γιατί το αξίζει» και είναι «μια μεγάλη ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα