Μουντιάλ 2022, Μέσι: Το χαμόγελό του όταν έμαθε ότι η Βραζιλία ισοφαρίστηκε από την Κροατία (vid)

Μουντιάλ 2022, Μέσι: Το χαμόγελό του όταν έμαθε ότι η Βραζιλία ισοφαρίστηκε από την Κροατία (vid)

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι και οι συμπαίκτες του κατέφτασαν στο «Lusail Stadium» όταν πληροφορήθηκαν πως η Κροατία ισοφάρισε τη Βραζιλία στην παράταση και η αντίδραση του ηγέτη της Αργεντινής ήταν χαρακτηριστική.

Η Αργεντινή συνεχίζει στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Βραζιλία αποχαιρέτησε πρόωρα μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Κροατία στα πέναλτι. Ένας αποκλεισμός-«βόμβα» από τη στιγμή που η Σελεσάο πήρε προβάδισμα στο 105', μόνο και μόνο για να ισοφαριστεί από τους επτάψυχους Κροάτες λίγα λεπτά πριν τη λήξη. Και το γκολ του Πέτκοβιτς έφερε... χαμόγελα και στους ποδοσφαιριστές της Αλμπισελέστε, με πρώτο και καλύτερο τον Λιονέλ Μέσι.

Η κάμερα απαθανάτισε τον Λέο μαζί με τον Πάπου Γκόμες την ώρα που βρίσκονταν στους διαδρόμους του «Lusail Stadium» και ετοιμάζονταν για το ζέσταμα, με τον τελευταίο να κρατάει το κινητό στο χέρι και να ενημερώνει τον Μέσι πως το σκορ στο άλλο ματς έγινε 1-1. Αμέσως, ο ηγέτης της εθνικής Αργεντινής «έσκασε» ένα χαμόγελο, όπως φαίνεται και στο βίντεο που κυκλοφόρησε.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα