Μουντιάλ 2022, Φαν Χάαλ: Η απολαυστική του απάντηση για τον «hater» Ντι Μαρία

Μουντιάλ 2022, Φαν Χάαλ: Η απολαυστική του απάντηση για τον «hater» Ντι Μαρία

Μουντιάλ 2022, Φαν Χάαλ: Η απολαυστική του απάντηση για τον «hater» Ντι Μαρία

bet365

Ο Λουίς Φαν Χάαλ χάρισε τρομερές ατάκες στη συνέντευξη Τύπου του και ειδικά σε ερώτηση για τον Ντι Μαρία που τον έχει αποκαλέσει τον χειρότερο προπονητή της καριέρας του.

Η Ολλανδία αντιμετωπίζει την Αργεντινή στους «8» του Μουντιάλ και ο Λουίς Φαν Χάαλ θα συναντήσει έναν παλιό γνώριμο, ο οποίος δεν έχει μιλήσει με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για εκείνον. Ο λόγος για τον Άνχελ Ντι Μαρία, άλλοτε μεγάλο απόκτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην εποχή του Ολλανδού τεχνικού, ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν τον χαρακτήρισε τον χειρότερο προπονητή της καριέρας του.

Το θέμα του «hater» Ντι Μαρία αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου της Ολλανδίας ενόψει του προημιτελικού του Μουντιάλ και ο τεχνικός των Οράνιε απάντησε με μοναδικό τρόπο, φέρνοντας ως αντίθετο παράδειγμα τον Μέμφις Ντεπάι, που ήταν συμπαίκτης του Αργεντινού στη Γιουνάιτεντ τον καιρό εκείνο. Κι όπως δήλωσε χιουμοριστικά, «τώρα φιλιόμαστε στο στόμα», πριν ξεκαθαρίσει ότι ο Ολλανδός επιθετικός είναι εκείνος που δεν τον αφήνει.

«Ο Ντι Μαρία είναι εξαιρετικός παίκτης. Τον καιρό του στο Μάντσεστερ είχε πολλά προσωπικά προβλήματα, του λήστευαν το σπίτι. Αλήθεια με αποκάλεσε τον χειρότερο προπονητή που είχε ποτέ του; Είναι ένα από τους λίγους παίκτες που έχουν αυτή την αντίληψη. Λυπάμαι γι' αυτό και το βρίσκω πολύ άσχημο που το είπε αυτό. Και ο Μέμφις είχε να αντιμετωπίσει το ίδιο πράγμα και τώρα φιλιόμαστε στο στόμα. Εντάξει, αυτό με το φιλί εκείνος δεν θέλει να το κάνουμε, αλλά όλα καλά»

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα