Μουντιάλ 2022, Κριστιάνο Ρονάλντο: Το μήνυμα της Χεορχίνα με «αιχμές» σε Σάντος

Μουντιάλ 2022, Κριστιάνο Ρονάλντο: Το μήνυμα της Χεορχίνα με «αιχμές» σε Σάντος

Μουντιάλ 2022, Κριστιάνο Ρονάλντο: Το μήνυμα της Χεορχίνα με «αιχμές» σε Σάντος

bet365

Η Χεορχίνα Ροντρίγκες υπερασπίστηκε τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι είχε ένα μήνυμα για τον Φερνάντο Σάντος, μετά την απόφασή του να τον αφήσει εκτός αρχικής ενδεκάδας στο ματς-πρόκριση κόντρα στην Ελβετία.

Ο Φερνάντο Σάντος πήρε μια δύσκολη, πλην όμως γενναία απόφαση να αφήσει στον πάγκο τον Κριστιάνο Ρονάλντο για την αναμέτρηση της Πορτογαλίας κόντρα στην Ελβετία. Απόφαση που του βγήκε στο έπακρο, αφού ο αντικαταστάτης του, Γκονσάλο Ράμος πέτυχε το πρώτο χατ-τρικ του φετινού Μουντιάλ και οι Ίβηρες ήταν σαρωτικοί, παίρνοντας την πρόκριση με το εμφατικό 6-1.

Άπαντες, λοιπόν, ασχολούνται πλέον με το κοντράστ συναισθημάτων ανάμεσα στο σύνολο της εθνικής Πορτογαλίας και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είχε ανάμικτες αντιδράσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και στο τέλος έφυγε για τα αποδυτήρια την ώρα που οι συμπαίκτες του έκαναν το καθιερωμένο «όλε» μπροστά από την εξέδρα.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, τοποθετήθηκε και η Χεορχίνα Ροντρίγκες. Η σύντροφος και μητέρα των παιδιών του Κριστιάνο βρέθηκε στο «Lusail Stadium» και δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για το γεγονός πως, όπως έγραψε, το κοινό δεν απόλαυσε τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμου για 90 λεπτά. Από την ανάρτησή της, δεν ξέφυγε ούτε ο Φερνάντο Σάντος, για τον οποίο άφησε «αιχμές» ως προς την επιλογή του να κρατήσει εκτός παιχνιδιού για 74 λεπτά.

«Συγχαρητήρια Πορτογαλία.

Ενώ οι 11 παίκτες τραγουδούσαν τον ύμνο, όλα τα φλας ήταν πάνω σου.

Τι Κρίμα που ο κόσμος δεν απόλαυσε τον καλύτερο παίκτη του κόσμου για 90 λεπτά. Οι οπαδοί δεν έχουν σταματήσει να σε διεκδικούν και να φωνάζουν το όνομά σου. Ελπίζω ο Θεός και ο αγαπημένος σου φίλος Φερνάντο να κρατηθούν χέρι-χέρι και να μας κάνουν να δονούμαστε άλλη μια νύχτα».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα