Μουντιάλ 2022, Μαρόκο-Ισπανία: Τεράστια χαμένη ευκαιρία με την κεφαλιά του Αγκέρ (vid)

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Μαρόκο-Ισπανία: Τεράστια χαμένη ευκαιρία με την κεφαλιά του Αγκέρ (vid)

bet365

Ύστερα από φάση διαρκείας μπροστά από την εστία του Ουνάι Σιμόν, ο Αγκέρ έχασε τεράστια ευκαιρία αστοχώντας αφύλλακτος με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή.

Δίχως να καταφέρουν να σκοράρουν, ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο Μαρόκο και Ισπανία στο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των 16 του Μουντιάλ 2022. Παρά την υπεροχή της Ισπανίας στον τομέα της κατοχής της μπάλας, ήταν το Μαρόκο αυτό που δημιούργησε τις πιο αξιόλογες ευκαιρίες.

Μάλιστα, στο 42ο λεπτό ο Ναγιέφ Αγκέρ θα έπρεπε να είχε δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Ύστερα από φάση διαρκείας μπροστά από την εστία του Ουνάι Σιμόν, ο Σοφιάν Μπουφάλ «χόρεψε» τον Μάρκος Γιορέντε και βρήκε με σέντρα τον αφύλλακτο Αγκέρ στο ύψος της μικρής περιοχής. Ωστόσο, ο αμυντικός του Μαρόκου δεν σημάδεψε σωστά και η κεφαλιά του έφυγε πάνω από την ισπανική εστία, σπαταλώντας μια μοναδική ευκαιρία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα