Μουντιάλ 2022, Γαλλία - Πολωνία: Ο Λεβαντόφσκι έβαλε πέναλτι με τη... δεύτερη και έστειλε «ταμείο» τον Μακρόν! (vid)

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Γαλλία - Πολωνία: Ο Λεβαντόφσκι έβαλε πέναλτι με τη... δεύτερη και έστειλε «ταμείο» τον Μακρόν! (vid)

bet365

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με τη δεύτερη προσπάθεια του ευστόχησε σε πέναλτι κόντρα στον Γιορίς, διαμόρφωσε το τελικό 3-1 της Γαλλίας επί της Πολωνίας και... δικαίωσε τον Μανουέλ Μακρόν.

H Γαλλία νίκησε με 3-1 την Πολωνία με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κιλιάν Μπαπέ και προκρίθηκε στο προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Στο 90+7' ο Ουπαμεκανό έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής πήγε για «on-field review» και έδωσε πέναλτι στην ομάδα του Τσέσλβαβ Μιχνίεβιτς.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι ανέλαβε την εκτέλεση, ο Γιορίς μπλόκαρε τη μπάλα σε πρώτο χρόνο, όμως ήταν αρκετά πιο μπροστά από τη γραμμή του, δόθηκε επανάληψη και ο αρχηγός των Πολωνών διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Ο 34χρονος σέντερ φορ με το δεύτερο γκολ του σε Μουντιάλ... δικαίωσε τον πρωθυπουργό των Γάλλων, Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος πριν το ματς είχε προβλέψει τελικό σκορ 3-1 και σκόρερ τους Ζιρού, Μπαπέ και «Λέβα»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα