Μουντιάλ 2022, Γαλλία: Ο Μακρόν προβλέπει πρόκριση με τριάρα κόντρα στην Πολωνία

Μουντιάλ 2022, Γαλλία: Ο Μακρόν προβλέπει πρόκριση με τριάρα κόντρα στην Πολωνία

bet365

Σίγουρος για την πρόκριση της Γαλλίας στα προημιτελικά του Μουντιάλ εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός της χώρας, Εμάνουελ Μακρόν, προβλέποντας, μάλιστα και ακριβές σκορ.

Η Γαλλία δίνει τον πρώτο της αγώνα στα νοκ-άουτ του φετινού Μουντιάλ με στόχο την υπεράσπιση του τίτλου. Αντίπαλός της η Πολωνία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και του «κέρβερου» Βόιτσεχ Σέζνι, η οποία έχει ξεκάθαρο ρόλο αουτσάιντερ στο ζευγάρι, αφού η παρέα του Κιλιάν Μπαπέ παρουσιάζεται αναμενόμενα ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί.

Έτσι βλέπει τους Μπλε και ο Εμάνουελ Μακρόν. Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας εξέφρασε την πίστη του στο σύνολο του Ντιντιέ Ντεσάν και τη σιγουριά του πως το αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα θα πάρει το εισιτήριο για τους «8», κάνοντας, μάλιστα και πρόβλεψη για το ακριβές σκορ του ματς κόντρα στους Πολωνούς καθώς και για τους σκόρερ:

«Πιστεύω θα νικήσουμε 3-1. Ο Λεβαντόφσκι θα σκοράρει, όπως πιθανότατα ο Μπαπέ και ο Ζιρού, που θέλει να μείνει στην ιστορία (σ.σ. με ένα γκολ ξεπερνά τον Τιερί Ανρί). Για το τρίτο γκολ, επιλέγω μπαλαντέρ», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ αποκάλυψε επίσης ότι συνομιλεί με τον Ντεσάν μετά από κάθε παιχνίδι:

«Μιλάμε πάντα μετά το ματς. Βρίσκω πολύ δυνατή και σταθερή την ομάδα μας για άλλη μια χρονιά. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον Ντιντιέ Ντεσάν, στην εμπειρία του, στο know-how του»

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα