Μουντιάλ 2022: Ερωτηματικό με Νεϊμάρ και Άλεξ Σάντρο για το ματς με την Νότια Κορέα

Newsroom
Μουντιάλ 2022: Ερωτηματικό με Νεϊμάρ και Άλεξ Σάντρο για το ματς με την Νότια Κορέα

bet365

Η Βραζιλία δεν γνωρίζει ακόμη σίγουρα αν θα έχει διαθέσιμους τον Νεϊμάρ και τον Άλεξ Σάντρο για το πρώτο νοκ άουτ ματς του Μουντιάλ με την Νότια Κορέα.

Η «Σελεσάο» αντιμετωπίζει τους Ασιάτες την Δευτέρα (05/12-21:00) και ο ομοσπονδιακός προπονητής της, Τίτε δεν γνωρίζει ακόμα αν μπορεί να υπολογίζει τόσο στον Νεϊμάρ όσο και στον Άλεξ Σάντρο.

Φυσικά, όλα τα «φώτα» είναι πάνω στην περίπτωση του Βραζιλιάνου επιθετικού μέσου της Παρί Σεν Ζερμέν, που έπαιξε στο πρώτο ματς της διοργάνωσης κόντρα στην Σερβία όπου και τραυματίστηκε, αφού έπαθε διάστρεμμα στον αστράγαλο, κι έκτοτε απουσιάζει, με την ομάδα να εξετάζει μέρα με την ημέρα την περίπτωσή του χωρίς να θέλει να ρισκάρει την οποιαδήποτε υποτροπή.

Ο Άλεξ Σάντρο αγωνίστηκε και στην δεύτερη αγωνιστική με την Ελβετία όπου και αποκόμισε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Οι δύο παίκτες αναμένεται σήμερα να κάνουν την πρώτη τους προπόνηση με την μπάλα και όλοι περιμένουν να δουν πως θα εξελιχθεί αυτή για να γίνουν σοφότεροι για την κατάστασή τους. Θετικές είναι οι εκτιμήσεις για τον Ντανίλο, που χτύπησε κι αυτός στον αστράγαλο στο παιχνίδι με την Σερβία και υπάρχουν αρκετές ελπίδες πως θα προλάβει.

Την ενημέρωση για όλα τα παραπάνω έκανε ο γιατρός της εθνικής Βραζιλίας, Ροντρίγκο Λασμάρ.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα