Μουντιάλ 2022, Σουάρες: Η απάντησή του σε Γκανέζο δημοσιογράφο για το περιβόητο χέρι του 2010 (vid)

Μουντιάλ 2022, Σουάρες: Η απάντησή του σε Γκανέζο δημοσιογράφο για το περιβόητο χέρι του 2010 (vid)

bet365

Δημοσιογράφος από την Γκάνα θύμισε στον Λουίς Σουάρες πόσο μισητός είναι στην αφρικανική χώρα για το χέρι του πάνω στη γραμμή στον προημιτελικό του Μουντιάλ το 2010, αλλά ο Ουρουγουανός στράικερ δεν μετανιώνει για την πράξη αυτοθυσίας του.

Ουρουγουάη και Γκάνα διασταυρώνουν τα ξίφη τους μόλις για δεύτερη φορά για την 3η αγωνιστική του Μουντιάλ, με την πρώτη να έχει μείνει ανεξίτηλη στην ιστορία των Μουντιάλ αλλά και στη... μνήμη των Γκανέζων φιλάθλων. Πρόκειται, ασφαλώς, για τον προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 στη Νότια Αφρική, ο οποίος οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι αφού πρώτα ο Λουίς Σουάρες απέτρεψε σίγουρο γκολ του Ασαμόα Γκιαν στην παράταση με το χέρι και ο τελευταίος αστόχησε στο πέναλτι που ακολούθησε.

Αυτή τη φορά, οι δύο ομάδες παίζουν τα ρέστα τους για την πρόκριση στα νοκ-άουτ και στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς, αναπόφευκτα ο πρωταγωνιστής της Ουρουγουάης, Σουάρες, ρωτήθηκε για την αξέχαστη ενέργειά του. Και μάλιστα, από Γκανέζο δημοσιογράφο, ο οποίος προσπάθησε να τον γεμίσει... ενοχές, δηλώνοντας ότι οι συμπατριώτες του τον βλέπουν ως τον «ίδιο τον διάβολο» από εκείνο το παιχνίδι. Ο στράικερ της Σελέστε, παρ' όλα αυτά, τόνισε πως δεν έχει κάτι για το οποίο πρέπει να μετανιώσει:

«Δεν χρειάζεται να απολογηθώ. Θα το έκανα αν είχα τραυματίσει έναν παίκτη, αλλά σε αυτή την περίπτωση, απλά έπιασα την μπάλα με το χέρι, πήρα κόκκινη κάρτα και ο παίκτης της Γκάνας έχασε το πέναλτι. Δεν είναι δικό μου φταίξιμο. Δεν έχασα εγώ το πέναλτι και δεν είναι δική μου η ευθύνη».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα