Μουντιάλ 2022, Πολωνία - Αργεντινή: Ο Άλβαρες στην θέση του Λαουτάρο, ο Σφιντέρσκι στο πλάι του Λεβαντόφσκι

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Πολωνία - Αργεντινή: Ο Άλβαρες στην θέση του Λαουτάρο, ο Σφιντέρσκι στο πλάι του Λεβαντόφσκι

bet365

Ο Σκαλόνι εμπιστεύεται τον Χούλιαν Άλβαρες για την αιχμή του δόρατος της Αργεντινής ενώ ο Κάρολ Σφιντέρσκι θα πλαισιώσει τον Λεβαντόφσκι στην επίθεση της Πολωνίας.

Έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες για το μεγάλο ματς ανάμεσα σε Αργεντινή και Πολωνία με την Αλμπισελέστε να παρουσιάζει μία μεγάλη αλλαγή στο αρχικό της σχήμα, αφού ο Σκαλόνι αποφάσισε να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον Χούλιαν Άλβαρες στην κορυφή της επίθεσης αντί του Λαουτάρο Μαρτίνες που ήταν βασικός στα πρώτα δύο ματς.

Οι υπόλοιπες αλλαγές του Αργεντίνου προπονητή αφορούν τους Μοντιέλ, Γκουιδό Ροντρίγκες και Λισάντρο Μαρτίνες που θα αντικατασταθούν από τους Μολινά, Έντσο Φερνάντες και Ρομέρο. Στην αρχική ενδεκάδα των Πολωνών από την άλλη ξεχωρίζει η παρουσία του πρώην σέντερ φορ του ΠΑΟΚ και νυν της Σάρλοτ, Κάρολ Σβιντέρσκι.

Πολωνία (Τσέσλαβ Μικνίεβιτς): Σέσνι, Κας, Γκλικ, Κίβιορ, Μπερεσίνσκι, Ζιελίνσκι, Μπιέλικ, Κριχόβκιακ, Φρανκόβσκι, Σβιντέρσκι, Λεβαντόβσκι

Αργεντινή (Λιονέλ Σκαλόνι): Μαρτίνες, Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι, Ακούνια, Ντε Πολ, Φερνάντες, Μακ άλιστερ, Μέσι, Άλβαρες, Ντι Μαρία

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα