Μουντιάλ 2022, Βραζιλία: Αμφίβολος και για τους «16» ο Νεϊμάρ

Μουντιάλ 2022, Βραζιλία: Αμφίβολος και για τους «16» ο Νεϊμάρ

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Βραζιλία: Αμφίβολος και για τους «16» ο Νεϊμάρ

bet365

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του βραζιλιάνικου «TNT Sports» ο αστράγαλος του Νεϊμάρ είναι ακόμα πρησμένος και η συμμετοχή του στο ματς της Σελεσάο για τους «16» κρίνεται ως αμφίβολη.

Ο Νεϊμάρ υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο του στην πρεμιέρα της Βραζιλίας στο Μουντιάλ του Κατάρ κόντρα στη Σερβία και τέθηκε εκτός μάχης για τα επόμενα ματς της φάσης των ομίλων. Η εκτίμηση ήταν πως ο ηγέτης της Σελεσάο θα ήταν έτοιμος για τα νοκ άουτ αλλά τα νέα δεν είναι καλά...

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του έγκυρου βραζιλιάνικου μέσου «TNT Sports», επικρατεί απαισιοδοξία στο επιτελείο της Βραζιλίας για τη συμμετοχή του διεθνή εξτρέμ της Παρί Σεν Ζερμέν στο ματς της εθνικής του για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μέχρι στιγμής το πρήξιμο στον αστράγαλο του δεν έχει υποχωρήσει και συνεπώς οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Θυμίζουμε πως η Σελεσάο είναι στον 7ο όμιλο, οπότε αν βγει πρώτη θα αντιμετωπίσει τη δεύτερη του 8ου ομίλου και αν βγει δεύτερη θα παίξει κόντρα στην πρώτη του ίδιου ομίλου. Στον 8ο όμιλο συμμετέχουν οι Πορτογαλία, Ουρουγουάη, Γκάνα και Νότια Κορέα.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα