Αργεντινός MMAer σε Κανέλο: «Ασε τον Μέσι ήσυχο και έλα να παλέψεις μαζί μου» (vid)

Αργεντινός MMAer σε Κανέλο: «Ασε τον Μέσι ήσυχο και έλα να παλέψεις μαζί μου» (vid)

bet365

Αργεντινός MMAer βγαίνει μπροστά, υπερασπίζεται τον Μέσι και είναι έτοιμος να παλέψει με τον Κανέλο καλώντας τον Μεξικανό να αφήσει ήσυχο το ζωντανό θρύλο του ποδοσφαίρου. 

Η φωτογραφία του Λιονέλ Μέσι που τον δείχνει να πανηγυρίζει στα αποδυτήρια, μετά το θρίαμβο επί του Μεξικού, κλωτσώντας τη φανέλα του Κουαδράδο εξόργισε τον παγκόσμιο πρωταθλητή στην πυγμαχία Κανέλο Άλβαρες.

«Είδατε τον Μέσι να καθαρίζει το πάτωμα με τη φανέλα και τη σημαία μας; Παρακαλάω τον Θεό να μην τον βρω μπροστά μου. Όσο σέβομαι την Αργεντινή, πρέπει κι εκείνοι να σέβονται το Μεξικό. Δεν μιλάω για τη χώρα, μιλάω για τον Μέσι, λόγω της μαλ@@@ που έκανε. Οι οπαδοί είναι άλλο πράγμα, εμείς οι αθλητές πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα. Δεν το κάνεις αυτό», είχε πει χαρακτηριστικά ο Κανέλο.

Ο Αργεντινός μαχητής του UFC, Σαντιάγο Ποντσινίμπιο, είναι το τελευταίο άτομο που υποστήριξε τον επτά φορές κάτοχο της Χρυσής Μπάλας, λέγοντας: «Αν τα βάζεις με τον Μέσι, τα βάζεις με όλη την Αργεντινή» και συνέχισε:

«Δεν έχει νόημα να απειλεί τον Μέσι. Όλοι γνωρίζουν την καριέρα του. Εάν ο Άλβαρες δεν ξέρει, θα πρέπει να μην πει τίποτα. Είναι φυσιολογικό οι παίκτες να πετούν φανέλες στο πάτωμα. Είναι όλοι ιδρωμένοι, δεν έκανε τίποτα το ασεβές.

Όλοι όσοι γνωρίζουν τον Μέσι ξέρουν ότι είναι ένας άψογος αθλητής και ένας άνθρωπος που σέβεται πολύ. Ο Μέσι είχε ένα εξαιρετικό ματς. Αναστατώθηκα (σ.σ. εννοεί μ' αυτά που είπε ο Κανέλο). Αδερφέ, αν θέλεις να παλέψεις, είμαι έτοιμος, αλλά άσε τον Μέσι. Αν τα βάζεις με τον Μέσι, τα βάζεις με ολόκληρη την Αργεντινή. Μην τον ενοχλείς».

Οι πανηγυρισμοί της Αργεντινής μέσα στα αποδυτήρια μετά το θρίαμβο επί του Μεξικού:

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα