Μουντιάλ 2022, Ιράν-ΗΠΑ: Έξαλλοι πανηγυρισμοί για τους Αμερικανούς, καταρρακωμένοι οι Ιρανοί (vid)

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Ιράν-ΗΠΑ: Έξαλλοι πανηγυρισμοί για τους Αμερικανούς, καταρρακωμένοι οι Ιρανοί (vid)

bet365

Έντονο το κοντράστ των συναισθημάτων μετά το τέλος του αγώνα Ιράν-ΗΠΑ, με τους νικητές να πανηγυρίζουν έξαλλα και τους ηττημένους να έχουν πέσει καταβεβλημένοι στον αγωνιστικό χώρο.

Οι ΗΠΑ πήραν τη νίκη στο ντέρμπι με το Ιράν για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου και εξασφάλισαν το εισιτήριο για τη φάση των 16 στο Μουντιάλ 2022. Για τους νικητές Αμερικανούς το σφύριγμα της λήξης συνοδεύτηκε από έξαλλους πανηγυρισμούς εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου με χειροκροτήματα και φωνές χαράς. Το γκολ του Κρίστιαν Πούλισικ αποδείχθηκε αρκετό και οι ΗΠΑ πέρασαν στη νοκ άουτ φάση του Πακοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά το 2014.

Ακριβώς αντίθετα τα συναισθήματα των ηττημένων Ιρανών, οι οποίοι ξάπλωσαν στον αγωνιστικό χώρο, εμφανώς καταβεβλημένοι από την προσπάθεια που κατέβαλαν. Σαστισμένοι ήταν και οι οπαδοί στις κερκίδες, με μερικούς να χειροκροτούν τους παίκτες. Εξάλλου, για την ομάδα του Ιράν αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο είχε εξαρχής ιδιαίτερο χαρακτήρα και μεγάλη συναισθηματική φόρτιση λόγω της κατάστασης στο εσωτερικό της χώρας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα