Μουντιάλ 2022: H Φραπάρ ορίστηκε να σφυρίξει το Κόστα Ρίκα - Γερμανία και συνεχίζει να γράφει ιστορία

Newsroom
Μουντιάλ 2022: H Φραπάρ ορίστηκε να σφυρίξει το Κόστα Ρίκα - Γερμανία και συνεχίζει να γράφει ιστορία

bet365

Η Στεφανί Φραπάρ θα γράψει το όνομα της ακόμα μια σελίδα της ιστορίας του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, καθώς ορίστηκε στο ματς της Κόστα Ρίκα με τη Γερμανία και θα γίνει η πρώτη γυναίκα διαιτητής που θα διευθύνει παιχνίδι του Μουντιάλ ανδρών.

Η Στεφανί Φραπάρ ήταν τέταρτη διαιτητής του Μεξικό - Πολωνία, έγινε η πρώτη γυναίκα ρέφερι που ορίστηκε σε παιχνίδι Παγκοσμίου Κυπέλλου ανδρών και συνεχίζει να γράφει ιστορία. Η 38χρονη Γαλλίδα θα γίνει την Πέμπτη (1/12, 21:00) η πρώτη γυναίκα που θα σφυρίξει σε ματς Μουντιάλ, καθώς θα διευθύνει την αναμέτρηση της Γερμανίας με την Κόστα Ρίκα για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων.

Την Φραπάρ θα πλαισιώσουν ακόμα δυο γυναίκες «ρεφ», καθώς βοηθοί θα είναι η Σαλίμα Μουκανσάγκα από τη Ρουάντα και η Γιοσίμι Ιαμάστα από την Ιαπωνία.

Η Γαλλίδα διαιτητής έχει γράψει το όνομα της στην ιστορία του ποδοσφαίρου, καθώς είναι η πρώτη γυναίκα που διηύθυνε τελικό Κυπέλλου Γαλλίας ανάμεσα στη Νις και τη Ναντ, αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου, αγώνα Champions League (Γιουβέντους - Ντιναμό Κιέβου 3-0) και ευρωπαίκό Super Cup (Λίβερπουλ - Τσέλσι 1-1 κ.δ., 2-2 παρ. 5-4 πεν.).

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα