Μουντιάλ 2022, Σισέ: Ένταση με Πορόσο, φίλησε το σήμα της Σενεγάλης και δέχθηκε τις παρατηρήσεις του Τουρπέν! (vid)

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Σισέ: Ένταση με Πορόσο, φίλησε το σήμα της Σενεγάλης και δέχθηκε τις παρατηρήσεις του Τουρπέν! (vid)

bet365

Ο Πάπε Αμπού Σισέ πρωταγωνίστησε σε μια εστία μικροέντασης με τον Τζάκσον Πορόσο, η οποία έληξε με τον στόπερ του Ολυμπιακού να φιλάει το σήμα της Σενεγάλης και να δέχεται τις παρατηρήσεις του διαιτητή Τουρπέν.

Η Σενεγάλη πήρε μια τεράστια νίκη επί του Εκουαδόρ με 2-1 και πανηγυρίζει την πρόκρισή της σε νοκ-άουτ φάση Μουντιάλ μετά από είκοσι ολόκληρα χρόνια! Ο Πάπε Αμπού Σισέ πέρασε ως αλλαγή στο ματς για τους πρωταθλητές Αφρικής και δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέτρησης έγινε πρωταγωνιστής σε μία διένεξη με τον Τζάκσον Πορόσο του Ισημερινού.

Ο Σαμπαλί βρισκόταν ξαπλωμένος στο χορτάρι και ο Πορόσο προφανώς θεώρησε πως ο δεξιός μπακ των Σενεγαλέζων προσπαθεί να καθυστερήσει την συνέχιση του παιχνδιού, με τον Σισέ να παρεμβαίνει έχοντας έναν έντονο διάλογο με τον αμυντικό της Τρουά. Όταν ο Γάλλος διαιτητής Κλεμάν Τουρπέν αντιλήφθηκε την ένταση έσπευσε να χωρίσει τους δύο ποδοσφαιριστές, όχι όμως πριν ο Σισέ δείξει στον αντίπαλό του το εθνόσημο της Σενεγάλης και το φιλήσει.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα