Μουντιάλ 2022, Κροατία - Καναδάς: Εκτός αποστολής ο Βίντα, βασικός ο Λιβάγια

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Κροατία - Καναδάς: Εκτός αποστολής ο Βίντα, βασικός ο Λιβάγια

bet365

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα, ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις και έμεινε εκτός αποστολής για το ματς της Κροατίας με τον Καναδά. Βασικός ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ένωσης, στον πάγκο του Καναδά ο Κορνέλιους του Παναιτωλικού.

Η Κροατία και ο Καναδάς θα διεκδικήσουν το πρώτο τους τρίποντο στον 6ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Η Χρβάτσκα προέρχεται από την «λευκή» ισοπαλία με το Μαρόκο και οι Καναδοί από την ήττα κόντρα στο Βέλγιο.

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα, ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις και έμεινε εκτός αποστολής της Κροατίας, ενώ ο Ζλάτκο Ντάλιτς θα ξεκινήσει βασικό στο 4-3-3 του τον πρώην επιθετικό της Ένωσης Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος θα ξεκινήσει αριστερά στην τριπλέτα της επίθεσης, ενώ αναμένεται μεταφέρεται και κεντρικά, καθώς θα αλλάζει θέση με τον Κράμαριτς.

Από την πλευρά των Καναδών στον πάγκο είναι ο κεντρικός αμυντικός του Παναιτωλικού, Ντέρεκ Κορνέλιους.

Κροατία (Ζλάτκο Ντάλιτς): Λιβάκοβιτς – Τζουράνοβιτς, Λόβρεν, Γκβαρντιόλ, Σόσα - Κόβατσιτς, Μόντριτς, Μπρόζοβιτς - Πέρισιτς, Λιβάγια, Κράμαριτς

Καναδάς (Τζον Χέρντμαν): Mπόγιαν - Τζόνστον, Βιτόρια, Μίλερ - Λαριέα, Χάτσινσον, Εουστάκιο, Ντέιβις - Μπουχάναν, Λαρίν, Ντέιβιτς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα