Μουντιάλ 2022: «Γερά στη Σαουδική Αραβία παίζουμε ακόμα μια φορά!»

Μουντιάλ 2022: «Γερά στη Σαουδική Αραβία παίζουμε ακόμα μια φορά!»

Μουντιάλ 2022: «Γερά στη Σαουδική Αραβία παίζουμε ακόμα μια φορά!»

bet365

Δυναμικό παρών έχουν δώσει οι Σαουδάραβες φίλαθλοι στο «Education City Stadium» για να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών του Ερβέ Ρενάρ απέναντι στην Πολωνία.

Αποστολή στο Κατάρ: Γιάννης Σαπουντζάκης

Οι φίλοι της Σαουδικής Αραβίας κατέκλυσαν το Κατάρ με αυτοκινητοπομπή πολλών πούλμαν και έστησαν μία από τις πιο όμορφες (αν όχι την πιο όμορφη) ατμόσφαιρες που έχουμε δει ως τώρα στο Μουντιάλ, δίνοντας δυναμικό παρών στο «Education City Stadium» για το παιχνίδι κόντρα στην Πολωνία.

Η συντριπτική πλειονότητα των φιλάθλων στις εξέδρες είναι Σαουδάραβες, άλλοι ντυμένοι στα πράσινα με φανέλες της εθνικής τους κι άλλοι φορώντας την παραδοσιακή λευκή ενδυμασία. Κατά την ανάκρουση των εθνικών ύμνων, μάλιστα, εμφάνισαν μέχρι και κορεό, κερδίζοντας κατά κράτος τη μάχη της εξέδρας απέναντι στους ελάχιστους Πολωνούς.

Kore;o

Ό,τι συμβαίνει μέσα στο γήπεδο είχε φανεί να... έρχεται πριν από την έναρξη του ματς, από τον περιβάλλοντα χώρο, ο οποίος είχε γεμίσει με σημαίες της Σαουδικής Αραβίας. Με όσα είδαμε, λοιπόν, μέσα κι έξω από το στάδιο, επιλέξαμε να... δανειστούμε το γνωστό ελληνικό σύνθημα.

sdg

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα