Μουντιάλ 2022: Μια ανάσα από τους «16» η Αγγλία, τελικός πρόκρισης ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιράν (vids)

Βασίλης Μπαλατσός
Μουντιάλ 2022: Μια ανάσα από τους «16» η Αγγλία, τελικός πρόκρισης ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιράν (vids)

bet365

Μετά την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής του 2oυ ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ η Αγγλία συνεχίζει στην κορυφή της βαθμολογίας με τέσσερις βαθμούς, ενώ το Ιράν προσπέρασε ΗΠΑ και Ουαλία.

Η 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ ολοκληρώθηκε με την Αγγλία και τις ΗΠΑ να μένουν στη «λευκή» ισοπαλία. Οι Αμερικανοί έκοψαν την... φόρα των παικτών του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και πήραν δεύτερο βαθμό, ενώ τα Λιοντάρια συνεχίζουν στην κορυφή με τέσσερις βαθμούς και είναι με το... 1,5 πόδι στους «16» της διοργάνωσης. Τα Λιοντάρια για να... καταφέρουν να αποκλειστούν πρέπει να υπάρξει νικητής στην αναμέτρηση του Ιράν με τις ΗΠΑ και να ηττηθούν από την Ουαλία με σκορ που θα καλύπτει τη διαφορά τερμάτων των δυο ομάδων.

Στο ματς που άνοιξε την αγωνιστική το Ιράν των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, Εχσάν Χατζισαφί και Μιλάντ Μοχαμαντί πήρε σπουδαία νίκη επί της Ουαλίας με σκορ 2-0. Η ομάδα του Κάρλος Κεϊρόζ έβγαλε αντίδραση μετά την βαριά ήττα με 6-2 και ανέβηκε στη δεύτερη θέση του ομίλου. Πλέον το ματς της επόμενη αγωνιστικής ανάμεσα στο Ιράν και τις ΗΠΑ έχει χαρακτήρα... τελικού, με την ομάδα των δυο «Ελλήνων» να βολεύεται και με ισοπαλία αν η Ουαλία δεν κερδίσει τους Άγγλους.

2ος Όμιλος

Αποτελέσματα

Ουαλία - Ιράν 0-2
Αγγλία - ΗΠΑ 0-0

Βαθμολογία

  1. Αγγλία 4 (6-2)
  2. Ιράν 3 (4-6)
  3. ΗΠΑ 2 (1-1)
  4. Ουαλία 1 (1-3)

Τελευταία αγωνιστική (3η)

Τρίτη 29 Νοεμβρίου, 21:00

Ουαλία - Αγγλία
Ιράν - ΗΠΑ

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα