Λιβάγια στο Gazzetta: «Εύχομαι η ΑΕΚ να πάρει το πρωτάθλημα»

Λιβάγια στο Gazzetta: «Εύχομαι η ΑΕΚ να πάρει το πρωτάθλημα»

bet365

Μετά το 0-0 με το Μαρόκο, ο Μάρκο Λιβάγια μίλησε στο Gazzetta για την πρεμιέρα της Κροατίας, τον Βίντα και το πρωτάθλημα που εύχεται να πάρει η ΑΕΚ.

Αποστολή στο Κατάρ: Γιάννης Σαπουντζάκης

Ένας παλιός μας γνώριμος, από την ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία του με την ΑΕΚ, αγωνίστηκε στην πρεμιέρα της Κροατίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, με αντίπαλο το Μαρόκο. Ο λόγος για τον Μάρκο Λιβάγια που πέρασε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα που διεξήχθη στο Al Bayt Stadium.

Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, το Gazzetta συνάντησε τον Κροάτη στη μικτή ζώνη του γηπέδου και εκείνος μίλησε τόσο για τον αγώνα, όσο και για την Ένωση, στην οποία ευχήθηκε να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα. Φυσικά, αναφέρθηκε και στα όσα συζήτησε με τον συμπατριώτη του και νυν κιτρινόμαυρο ποδοσφαιριστή, Ντομαγκόι Βίντα.

«Περιμέναμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς με έναν καλό αντίπαλο. Έχουν παίκτες υψηλού επιπέδου που παίζουν σε μεγάλα πρωταθλήματα. Έχουν ποιότητα και φυσικά περιμέναμε ότι θα ήταν έτσι το παιχνίδι», σχολίασε αρχικά ο Λιβάγια μετά το 0-0 με το Μαρόκο.

Για το τι είπε με τον Ντομαγκόι Βίντα: «Με ρώτησε σχετικά με το σύλλογο πριν έρθει στην Ελλάδα. Είναι χαρούμενος εκεί, μου μιλάει για το γήπεδο. Εύχομαι να πάρει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ, όταν έχω χρόνο τους βλέπω».

Θα επισκεφτείς την Αγιά Σοφιά;

«Όταν θα έχω χρόνο φυσικά θα επισκεφθώ το νέο γήπεδο της ομάδας για να δω και τον κόσμο της ομάδας ξανά».

Θες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ;

«Τι άλλο να πω; Εύχομαι να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα φέτος».

Στη συνέχεια, σε ερώτηση για την Ρούμπιν Καζάν, η οποία έχει υποβιβαστεί και είναι στην 4η θέση της β' κατηγορίας της Ρωσίας, ο Λιβάγια απάντησε: «Είναι στενάχωρο να βλέπω την ομάδα σ' αυτήν τη θέση που είναι σήμερα. Έχω ακόμα φίλους και μιλάω μαζί τους καμιά φορά, αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό που έφερε το σύλλογο σ' αυτήν την κατάσταση. Έχω φύγει καιρό από τη Ρωσία, μετά πήγα στην Ισπανία και στην Ελλάδα και καταλαβαίνετε ότι έχω χάσει την άμεση επαφή μου».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα