Μουντιάλ 2022: Απολογήθηκε ο ΑΝΤ1, «Συγγνώμη για την αναστάτωση, αλλάξαμε την ροή για τους συνδρομητές»

Newsroom
Μουντιάλ 2022: Απολογήθηκε ο ΑΝΤ1, «Συγγνώμη για την αναστάτωση, αλλάξαμε την ροή για τους συνδρομητές»

bet365

Ο ΑΝΤ1 εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απολογήθηκε για τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπισε η συνδρομητική του πλατφόρμα ενώ στάθηκε και στην αλλαγή του προγράμματος του καναλιού ώστε να μεταδοθεί το Σενεγάλη - Ολλανδία.

Ο ΑΝΤ1 με ανακοίνωσή του ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσαν στους συνδρομητές του ΑΝΤ1+ τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπισε η πλατφόρμα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Αγγλία και το Ιράν νωρίτερα, ενώ γνωστοποίησε πως άλλαξε την ροή του προγράμματος του ΑΝΤ1 για να μεταδοθεί το ματς Σενεγάλη - Ολλανδία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σταθμού:

«Στο πλαίσιο του FIFA World Cup 2022™, κατά τη διάρκεια της προβολής του αγώνα Αγγλία-Ιράν, η συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤ1+ αντιμετώπισε τεχνικά προβλήματα. Με σχετική ανακοίνωσή του το ΑΝΤ1+ ενημέρωσε τους χρήστες ότι ο αγώνας θα μεταδιδόταν στο antenna.gr.

Η ομάδα του ΑΝΤ1+ ζητά συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε στους συνδρομητές της και εργάζεται πυρετωδώς για την επίλυση του τεχνικού προβλήματος.

Για να μην χάσουν λεπτό οι συνδρομητές από το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη, ο ΑΝΤ1 TV αποφάσισε να αλλάξει τη ροή του προγράμματός του και να μεταδώσει ζωντανά τον αγώνα Σενεγάλη – Ολλανδία (18:00) μέσα από την συχνότητά του, αλλά και μέσα από το antenna.gr.

Η μεγάλη γιορτή του Μουντιάλ συνεχίζεται σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+. Μείνετε συντονισμένοι».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα