Μουντιάλ 2022: Η απογοήτευση του Ματέους Κούνια όταν μαθαίνει πως δεν βρίσκεται στην αποστολή της Βραζιλίας

Μουντιάλ 2022: Η απογοήτευση του Ματέους Κούνια όταν μαθαίνει πως δεν βρίσκεται στην αποστολή της Βραζιλίας

bet365

Ο Ματέους Κούνια δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή του μετά την ανακοίνωση της αποστολής της Βραζιλίας για το Μουντιάλ του Κατάρ, στην οποία δεν είδε το όνομά του.

Η ανακοίνωση των 26 εκλεκτών του Τίτε στην αποστολή της Βραζιλίας για το Μουντιάλ προκάλεσε «τρελούς» πανηγυρισμούς, μια πρόταση γάμου, αλλά και μεγάλη απογοήτευση για εκείνους που έχασαν την ευκαιρία. Ένας εξ αυτών ο Ματέους Κούνια, ο οποίος δεν μπόρεσε να βρει θέσει στη γεμάτη ποιότητα και πληρότητα επίθεση της Σελεσάο, ούτε και να κρύψει την πίκρα του για το γεγονός αυτό.

Ο σέντερ φορ της Ατλέτικο Μαδρίτης ανέβασε βίντεο στο Instagram όπου εμφανίζεται περίλυπος με τα χέρια στο περβάζι, λίγα λεπτά αφότου έμαθε πως έμεινε εκτός αποστολής. Το βίντεο συνόδευσε με ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς όλους τους θαυμαστές του για τη στήριξή τους, εστιάζοντας στη φανταστική ομάδα της φετινής Βραζιλίας και τον υψηλό ανταγωνισμό που είχε εξαρχής:

«Ευχαριστώ όλους όσοι συνεχίζετε και μου στέλνετε μηνύματα. Ήταν σκληρό, ήταν οδυνηρό, αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού και της ζωής. Η ομάδα μας είναι φανταστική και ο ανταγωνισμός τεράστιος. Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για τη στήριξη και θα πανηγυρίζω για σας στο Μουντιάλ»

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα