Μουντιάλ 2022: Ο «Ίμπρα» καλεί τον Ντεσάμπ να επιλέξει τον Ζιρού για το Μουντιάλ

Μουντιάλ 2022: Ο «Ίμπρα» καλεί τον Ντεσάμπ να επιλέξει τον Ζιρού για το Μουντιάλ

Newsroom
Μουντιάλ 2022: Ο «Ίμπρα» καλεί τον Ντεσάμπ να επιλέξει τον Ζιρού για το Μουντιάλ

bet365

Λίγες μέρες πριν την ανακοίνωση της λίστας της γαλλικής ομάδας για το Μουντιάλ του Κατάρ, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πήρε θέση για τον Ολιβιέ Ζιρού, συμπαίκτη του στη Μίλαν

Σε ερώτηση του Canal +, ο Σουηδός επιθετικός αναφέρθηκε στα προσόντα του Γάλλου συμπαίκτη του στη Μίλαν, Ολιβιέ Ζιρού, καλώντας τον ομοσπονδιακό προπονητή των «τρικολόρ» Ντιντιέ Ντεσάμπ να τον συμπεριλάβει στην αποστολή της ομάδας για το προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η παρουσία του πολύπειρου επιθετικού στο Κατάρ δεν είναι εξασφαλισμένη. Μάλιστα την Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου, ο κόουτς των Γάλλων θα ανακοινώσει τη λίστα με τους παίκτες του για τη διοργάνωση και ένα από τα βασικά ερωτήματα τίθεται γύρω από τον επιθετικό της Μίλαν, ο οποίος πολλές φορές αποκλείστηκε τους τελευταίους μήνες.

Σε συνέντευξή του στο Canal +, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς από την πλευρά του εξήρε τα προσόντα του συμπαίκτη του. «Παίζει για όλους» τόνισε συστήνοντας στον Ντιντιέ Ντεσάν πρέπει να καλέσει τον Ζιρού για το Παγκόσμιο Κύπελλο. «Ναι, γιατί είναι νικητής. Είναι σοβαρός άνθρωπος», ανέφερε ο Ιμπραΐμοβιτς. «Δεν είναι κάποιος που θα σου δίνει 40 γκολ το χρόνο, αλλά φέρνει κάτι στην ομάδα που λίγοι φέρνουν. Επειδή δεν είναι εγωκεντρικός στο γήπεδο. Παίζει για όλους».

Παγκόσμιος πρωταθλητής το 2018 με τη γαλλική ομάδα, χωρίς να πετύχει ούτε ένα γκολ, ο Ολιβιέ Ζιρού έκτοτε εμπλούτισε περαιτέρω το ρεκόρ του με συγκεκριμένα ένα Champions League κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Τσέλσι αλλά και έναν τίτλο Serie A με την Μίλαν στην πρώτη του σεζόν με τον σύλλογο.

«Όταν έφτασε, έδωσε μεγάλη χείρα βοηθείας στην ομάδα. Έκανε σπουδαία πράγματα», πρόσθεσε ο Ζλάταν, είπε ο οποίος εξακολουθεί να αναρρώνει από την επέμβαση στο γόνατό του και του οποίου η επιστροφή στο γήπεδο δεν αναμένεται πριν από το 2023.

Ο Ζιρού έχει πετύχει οκτώ γκολ από την αρχή της σεζόν, κι ήταν καθοριστικός στα τέσσερα γκολ (δύο γκολ, δύο ασίστ) της νίκης της Μίλαν επί της Σάλτσμπουργκ (4-0), στέλνοντας τον σύλλογο της Λομβαρδίας στα νοκ άουτ του Champions League.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα