Μουντιάλ 2022: Η Ιταλία ζήτησε τον αποκλεισμό του Ιράν

Newsroom
Μουντιάλ 2022: Η Ιταλία ζήτησε τον αποκλεισμό του Ιράν

bet365

Μετά την Ουκρανία και η Ιταλία ζητά τον αποκλεισμό του Μουντιάλ Μετά τους Ουκρανούς, σειρά πήραν οι Ιταλοί, οι οποίοι ζητούν τον αποκλεισμό του Ιράν από το Μουντιάλ.

«Την ώρα που η Κυβέρνηση του Ιράν θα διασκεδάζει παρακολουθώντας την Εθνική της ομάδας να αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο, παιδιά από την Ουκρανία θα πεθαίνουν από ιρανικά drones και ιρανικούς πυραύλους. Περίπου 250 από αυτά τα drones έχουν ήδη εξαπολύσει επιθέσεις κατά ειρηνικών πόλεων στην Ουκρανία. Η Σαχτάρ ζητά από την FIFA και όλη τη διεθνή ποδοσφαιρική κοινότητα την αποβολή της Εθνικής ομάδας του Ιράν από το Παγκόσμιο Κύπελλο» τόνισε πριν λίγες ημέρες σε ανακοίνωσή της η Σαχτάρ.

Τη σκυτάλη πήραν οι Ιταλοί, αφού ο Πρέσβης της χώρας στα Ηνωμένα Έθνη έστειλε επιστολή στον ισχυρό άνδρα της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο ζητώντας του να αποκλείσει το Ιράν από το Μουντιάλ. Μάλιστα, στο επίσημο έγγραφο τονίζεται πως θεωρεί ύποπτους τους Ιρανούς για συμμετοχή στον πόλεμο στο πλευρό της Ρωσίας. Η «Repubblica» που αποκάλυψε το θέμα, αναφέρει πως η Ιταλία είναι έτοιμη να πάρει τη θέση των Ιρανών στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα