Μουντιάλ 2022: Τεράστια... αράχνη θα μοιράζει ποτά 19 ώρες κάθε μέρα!

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
Μουντιάλ 2022: Τεράστια... αράχνη θα μοιράζει ποτά 19 ώρες κάθε μέρα!

bet365

Ποιος είπε πως δεν επιτρέπεται το αλκοόλ στο Μουντιάλ... Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να πίνουν μπύρα από μια γιγάντια αράχνη!

Οι διοργανωτές του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ επιβεβαίωσαν ότι οι οπαδοί θα μπορούν να αγοράζουν μπύρα κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας σε ένα φεστιβάλ το οποίο εισάγει ένα από τα πιο εντυπωσιακά αξιοθέατα του Γκλάστονμπερι.

Είχε θεωρηθεί ότι οι πωλήσεις μπύρας θα περιορίζονταν μετά τις 6.30 μ.μ., αλλά αυτός ο κανόνας θα ισχύει μόνο για το επίσημο Φεστιβάλ φιλάθλων της FIFA. Το Arcadia Festival, το οποίο θα περιλαμβάνει μια γιγάντια αράχνη 50 τόνων που... αναπνέει φωτιά, θα σερβίρει μπύρα για 19 ώρες την ημέρα από τις 10 το πρωί έως τις 5 το επόμενο πρωί.

Οι οπαδοί με εισιτήρια για αγώνες θα μπορούν επίσης να αγοράζουν μπύρα μέσα στην περίμετρο του σταδίου πριν από τους αγώνες - αλλά όχι στο ίδιο το στάδιο, αν και το αλκοόλ θα είναι διαθέσιμο στις σουίτες φιλοξενίας.

Το Arcadia Spectacular Festival θα φιλοξενήσει έως και 15.000 φίλθαλοι και αναμένεται να υπάρξει χρέωση εισόδου. Οι διοργανωτές αναμένουν ένα ανώτατο όριο 200.000 φιλάθλων στη χώρα οποιαδήποτε μέρα κατά τη διάρκεια του τουρνουά, το οποίο θα διαρκέσει από τις 20 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου.

Το Arcadia Festival πραγματοποιείται σε έναν χώρο 40.000 τετραγωνικών μέτρων περίπου δύο μίλια έξω από την Ντόχα, κοντά στο σταθμό του μετρό Ras Bu Fontas. Η βάση της ομάδας της Αγγλίας, στο Al Wakrah, είναι επίσης μερικά μίλια μακριά.

Η διαφήμιση για το φεστιβάλ λέει ότι θα έχει «διεθνούς φήμης» DJ που παίζουν χορευτική μουσική και techno. Το FIFA Fan Festival θα φιλοξενήσει 40.000 άτομα και αναμένεται να χρεώσει τους θαυμαστές περίπου 5 λίρες για 500 ml Budweiser, τον επίσημο χορηγό μπύρας. Αυτή είναι περίπου η μισή τιμή της μπύρας στα λίγα ξενοδοχεία που την σερβίρουν - η μόνη άλλη πηγή αλκοόλ για τους θαυμαστές, οι οποίοι έχουν προειδοποιηθεί από τις αρχές να μην φέρουν καμία μπύρα στη χώρα.

Δεν υπάρχουν περιορισμοί στις σουίτες φιλοξενίας — η φθηνότερη από τα οποίες κοστίζει 20.000 λίρες. Η διαφήμιση για αυτές τις σουίτες υπόσχεται μια «επιλογή από ποτά διαθέσιμα σύμφωνα με τα έθιμα και τις προτιμήσεις: αναψυκτικά, μπύρες, σαμπάνια, επιλεγμένα κρασιά και ποτά υψηλής ποιότητας». Όσοι βρίσκονται στις σουίτες θα απολαύσουν επίσης το «επιμελημένο μενού πέντε πιάτων και μια μεγάλη ποικιλία από συμπληρωματικά πιάτα».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα