Ντε Πολ: «Αν στις 10 το πρωί ο Σκαλόνι μας πει "καληνύχτα", τότε είναι βράδυ για μας»

Ντε Πολ: «Αν στις 10 το πρωί ο Σκαλόνι μας πει "καληνύχτα", τότε είναι βράδυ για μας»

Newsroom
Ντε Πολ: «Αν στις 10 το πρωί ο Σκαλόνι μας πει "καληνύχτα", τότε είναι βράδυ για μας»

bet365

Οι παίκτες της «αλμπισελέστε» μετά την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα εμπιστεύονται με τα μάτια κλειστά τον 44χρονο κόουτς.

Οι παίκτες της εθνικής Αργεντινής έχουν αναπτύξει απόλυτη πίστη στον προπονητή τους Λιονέλ Σκαλόνι που κατάφερε να τους κερδίσει οδηγώντας τους στην κατάκτηση του Copa America.
Ο 44χρονος κόουτς διορίστηκε προπονητής της «αλμπισελέστε» το 2018. Οδήγησε την ομάδα στον τίτλο του Κόπα Αμέρικα το 2021 με νίκη επί της Βραζιλίας στον τελικό και στη συνέχεια έκλεισαν το εισιτήριό τους για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ.

Χαρακτηριστικές της σχέσης που έχουν αναπτύξει είναι οι δηλώσεις του μέσου της Ατλέτικο Μαδρίτης Ροντρίγκο Ντε Πολ. Ο 28χρονος άσος αναφέρθηκε στην επιτυχία του Κόπα Αμέρικα ως σημείο καμπής στη σχέση των παικτών με τον προπονητής τους, καθώς οι ήττες στα προκριματικά του Μουντιάλ κόντρα σε Κολομβία και Χιλή είχαν γεννήσει αμφιβολία.

«Στην αρχή υπήρχε δυσπιστία. Με εμάς, με το προπονητικό επιτελείο, ήταν αρκετά δύσκολα. Πριν από το Κόπα Αμέρικα είχαμε δύο προκριματικούς αγώνες και τους χάσαμε», είπε σε δηλώσεις του στο Telefe.

«Πριν ξεκινήσει το Κόπα Αμέρικα πηγαίναμε για δείπνο και κλείναμε την τηλεόραση, φτάσαμε σε αυτό το σημείο γιατί ήταν αρκετά δύσκολο, νιώθαμε ότι υπήρχαν άνθρωποι εκεί έξω που ήθελαν να αποτύχει η εθνική ομάδα. Τώρα ο Σκαλόνι θα μπορούσε να μας πείσει για οτιδήποτε. Προφανώς, κάποιος πείθεται όταν συμβαίνουν πράγματα [όπως το Κόπα Αμέρικα]. Είναι άνθρωπος της λεπτομέρειας και, λόγω του πώς προετοιμάζει τους αγώνες και τις τακτικές ασκήσεις όλα τελικώς συμβαίνουν. Αν είναι 10 το πρωί και πει "καληνύχτα", τότε είναι βράδυ για εμάς».

Το απίστευτο αήττητο σερί της Αργεντινής

Η ομάδα της Νότιας Αμερικής δεν έχει γευτεί την ήττα υπό τον Σκαλόνι από τότε που έχασε από τη Βραζιλία στους ημιτελικούς του Κόπα Αμέρικα του 2019 (2-0). Από τότε, μετράει 33 αγώνες χωρίς ήττα!

Πιο αναλυτικά η Αργεντινή έχει χάσει μόλις 4 φορές από τότε που ανέλαβε ο 44χρονος, κερδίζοντας 31 από τους 47 αγώνες που έχει παίξει υπό τις οδηγίες του.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα