Μουντιάλ 2022: Η FIFA απειλεί τα ξενοδοχεία που δεν δέχονται ομοφυλόφιλους με λύση συμβάσεων!

Newsroom
Μουντιάλ 2022: Η FIFA απειλεί τα ξενοδοχεία που δεν δέχονται ομοφυλόφιλους με λύση συμβάσεων!

bet365

Η FIFA καταδίκασε την απόφαση των ξενοδοχείων να μην δεχτούν άτομα της LGBTQ+ κοινότητας που θα ταξιδέψουν στο Κατάρ για το Μουντιάλ και προειδοποίησε πως μπορεί να προχωρήσει μέχρι και σε λύση συμβάσεων.

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την απόφαση ορισμένων ξενοδοχείων στο Κατάρ να μην φιλοξενήσουν ομοφυλόφιλους και άτομα της LGBTQ+ που θα ταξιδέψουν στη χώρα για να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες του επερχόμενου Μουντιάλ.

Η συγκεκριμένη είδηση προκάλεσε κύματα κατακραυγής προς τους υπεύθυνους αυτής της απαράδεκτης στάσης, αναγκάζοντας μέχρι και τη FIFA να πάρει επίσημα θέση και να προειδοποιήσει τα ξενοδοχεία με λύση συμβάσεων σε περίπτωση που εμείνουν στην αρχική τους απόφαση.

«Τα ξενοδοχεία, όπως και ο κάθε άλλος πάροχος υπηρεσιών που σχετίζεται με το Παγκόσμιο Κύπελλο και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα υψηλά στάνταρ που θέτουν οι διοργανωτές, θα δουν τα συμβόλαιά τους να διακόπτονται.

Κάθε είδους διάκριση λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού ή ταυτότητας φύλου απαγορεύεται αυστηρά» ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας, ξεκαθαρίζοντας μια και καλή τη στάση της πάνω στο ζήτημα.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα