Στραματσόνι: «Συντετριμμένος ο κόσμος στο Κατάρ για τον αποκλεισμό της Ιταλίας»

Newsroom
Στραματσόνι: «Συντετριμμένος ο κόσμος στο Κατάρ για τον αποκλεισμό της Ιταλίας»

bet365

Ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε από το Κατάρ όπου και εργάζεται στην Αλ-Γκαράφα για τον αποκλεισμό της εθνικής Ιταλίας και περιέγραψε πόσο απογοητευμένοι είναι οι διοργανωτές για την απουσία των πρωταθλητών Ευρώπης από το ερχόμενο Μουντιάλ.

Η απογοήτευση στην Ιταλία είναι διάχυτη μετά τον αποκλεισμό της Σκουάντρα Ατζούρα από δεύτερο σερί Μουντιάλ. Ανάλογα, όμως, είναι τα συναισθήματα κι εκτός Ιταλίας, συγκεκριμένα στο Κατάρ!

Οι διοργανωτές του Μουντιάλ του 2022 δεν πήραν πολύ ψύχραιμα το γεγονός ότι η πρωταθλήτρια Ευρώπης θα απουσιάσει από το τουρνουά κι όπως δήλωσε ο Αντρέα Στραματσόνι, ο κόσμος είναι σχεδόν... συντετριμμένος για την ήττα των Ατζούρι από τη Βόρεια Μακεδονία.

Ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού, ο οποίος πλέον εργάζεται στην Αλ-Γκαράφα του Κατάρ, μιλώντας στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων «AMNA» περιέγραψε το κλίμα στη χώρα μετά την καταδικαστική ήττα για το σύνολο του Ρομπέρτο Μαντσίνι:

«Είναι δύσκολο να αποδεχτείς τον αποκλεισμό της Ιταλίας. Ειδικά για έναν Ιταλό που ζει στο Κατάρ. Για μένα η πίκρα είναι δεκαπλάσια, όπως και για τον κόσμο στο Κατάρ. Οι άνθρωποι εδώ είναι σοκαρισμένοι, σχεδόν συντετριμμένοι από τον αποκλεισμό της Ιταλίας από το δικό τους Μουντιάλ. Είναι τεράστια υπόθεση το ότι δεν θα ανοίξουν τις πόρτες τους στους πρωταθλητές Ευρώπης».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα