MLS: Εκπληκτικό φινάλε στο ντέρμπι του Λος Άντζελες, ισοφάρισε με γκολάρα ο Γιόβελιτς, σκόραρε στο 90+3' ο Αράνγκο (vids)

Newsroom
MLS: Εκπληκτικό φινάλε στο ντέρμπι του Λος Άντζελες, ισοφάρισε με γκολάρα ο Γιόβελιτς, σκόραρε στο 90+3' ο Αράνγκο (vids)

bet365

Τη θέση της στους τελικούς της δυτικής περιφέρειας εξασφάλισε για δεύτερη φορά η Λος Άντζελες FC, που επικράτησε με 3-2 των Γκάλαξι σ' ένα παιχνίδι με τρομερό φινάλε.

Η ομάδα όπου αγωνίζονται οι Κιελίνι (μπήκε αλλαγή στο 90+5') και Μπέιλ (εκτός αποστολής, τραυματίας), βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 2-1 από το 80ο λεπτό και το γκολ του Μπουανγκά, όταν ο Γιόβελιτς μπήκε αλλαγή στο 84' κι ένα λεπτό αργότερα πέτυχε ένα υπέροχο με σουτ έξω από την περιοχή κάνοντας το 2-2, σ' ένα παιχνίδι που ήταν νοκ άουτ κι έκρινε την πρόκριση στον τελικό της δυτικής περιφέρειας.

Για την ιστορία η Λος Άντζελες FC είχε προηγηθεί με γκολ του Μπουανγκά στο 23' ενώ ο Γκραντσίρ είχε ισοφαρίσει για τους Γκάλαξι στο 44ο λεπτό.

Η Λος Άντζελες FC δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με τον Αράνγκο σκόραρε και πάλι στο 90+3' προκαλώντας έκρηξη... συναισθημάτων στο «Banc of California Stadim», που είδε την ομάδα να φτάνει για δεύτερη φορά στην ιστορία της στους τελικούς της δυτικής περιφέρειας μετά από τρία χρόνια (2019), όταν είχε χάσει με 3-1 από το Σιάτλ.

Ο εναγκαλισμός των δύο κορυφαίων Μεξικανών επιθετικών στο φινάλε Κάρλος Βέλα (Λος Άντζελες FC) και Ερνάντες Τσιτσαρίτο (Λος Άντζελες Γκάλαξι).

 

MLS Τελευταία Νέα