Μαρσέιγ: Ο Ντε Τσέρμπι θέλει να μεταφέρει τις προπονήσεις της στην... Ιταλία!

Μαρσέιγ: Ο Ντε Τσέρμπι θέλει να μεταφέρει τις προπονήσεις της στην... Ιταλία!

Ο Ντε Τζέρμπι έθεσε εαυτόν στη διοίκηση της Μαρσέιγ

bet365

Δραστικά μέτρα απέναντι στο τοξικό κλίμα των αποδυτηρίων της Μαρσέιγ είναι έτοιμος να λάβει ο προπονητής της, Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι.

Θα παίζει στη Μασσαλία, αλλά θα προπονείται στην... Ιταλία η Μαρσέιγ. Αυτό τουλάχιστον επιθυμεί ο προπονητής της, Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι. Το γαλλικό club θέλει πάση θυσία την έξοδο στο επόμενο Champions League, ωστόσο οι συνεχείς τριγμοί στο εσωτερικό της ομάδας δεν της έχουν επιτρέψει να βγάζει τον καλύτερό της εαυτό.

Μπείτε στο κανάλι του Gazzetta στο Viber για να μην χάνετε το κορυφαίο περιεχόμενο.
gazzetta-viber

Πριν λίγο καιρό, ο Ντε Τσέρμπι ανάγκασε τους παίκτες του να κοιμηθούν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και φαίνεται πως είναι έτοιμος να προχωρήσει σε ακόμη πιο δραστικά μέτρα για να εξασφαλίσει την αφοσίωσή τους στη Μαρσέιγ και την αποστασιοποίησή τους από όλον τον... θόρυβο γύρω από την ομάδα. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η Equipe, ο Ιταλός θέλει να μεταφέρει της προπονήσεις της ομάδας σε ένα σταθερό προπονητικό κέντρο στην Ιταλία μέχρι το τέλος της σεζόν. Κάτι που σημαίνει πως οι Μασσαλοί θα προπονούνται όλη την εβδομάδα στην Ιταλία και θα ταξιδεύουν πίσω στη Γαλλία για να δίνουν τους αγώνες τους!

Αυτή τη στιγμή, η Μαρσέιγ βρίσκεται στην 3η θέση, που οδηγεί στο Champions League, αλλά οι Λιλ και Λιόν... αναπνέουν στον σβέρκο της.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα