Νεϊμάρ: Διοργανώνει κρουαζιέρα εν μέσω της επόμενης σεζόν, από 800 ευρώ το εισιτήριο

Νεϊμάρ: Διοργανώνει κρουαζιέρα εν μέσω της επόμενης σεζόν, από 800 ευρώ το εισιτήριο

Ο Νεϊμάρ προσκαλεί το κοινό στη δική του κρουαζιέρα

bet365

Οι ομάδες της Premier League έχουν ανοιχτά ραντάρ για την απόκτησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Νεϊμάρ πάντως διοργανώνει από τώρα χριστουγεννιάτικη κρουαζιέρα στη Βραζιλία προσκαλώντας το κοινό να ταξιδέψει μαζί του για τέσσερις μέρες, με μίνιμουμ κόστος τα 800 ευρώ.

Το τοπίο γύρω από το μέλλον του Νεϊμάρ, ποδοσφαιρικά μιλώντας, παραμένει θολό. Ο Βραζιλιάνος έχει μεν συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια στην Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο είναι αρκετά πιθανό να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι καθώς οι Παριζιάνοι ετοιμάζονται για ριζική αναδιαμόρφωση στο ρόστερ που θα χτιστεί γύρω από τον Κιλιάν Μπαπέ.

Σε ό,τι αφορά τα μη ποδοσφαιρικά πάντως, η νέα σεζόν είναι σίγουρο πως θα βρει τον Νεϊμάρ... εν πλω. Την ώρα που κορυφαία κλαμπ της Premier League (Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι) παρακολουθούν την περίπτωσή του, ο κάπτεν της Σελεσάο γίνεται... καπετάνιος και στην πραγματική ζωή καθώς διοργανώνει τη δική του πολυτελή κρουαζιέρα.

Με τίτλο «Ο Νέι στην ανοιχτή θάλασσα», πρόκειται για ένα χριστουγεννιάτικο τετραήμερο ταξίδι από το λιμάνι του Σάντος, το οποίο θα ξεκινήσει στις 26 Δεκεμβρίου με προορισμό το Ρίο Ντε Τζανέιρο και άφιξη στις 29 του μήνα. Το φθηνότερο εισιτήριο αγγίζει τα 800 ευρώ ενώ οι τιμές φτάνουν μέχρι τα 1.190 ευρώ.

Το κρουαζιερόπλοιο που θα αναλάβει το εν λόγω ταξίδι και στο οποίο θα είναι παρών και ο Νεϊμάρ (μεσούσης της νέας αγωνιστικής περιόδου) είναι το υπερπολυτελές «MSC Preziosa», 18 ορόφων το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει πριβέ σουίτες, κινηματογράφο 4D, γήπεδο μπόουλινγκ, καζίνο, προσομοιωτή Formula 1, κολυμβητήριο και θέατρο.

«Παιδιά, τον Δεκέμβριο θα γίνει η πρώτη κρουαζιέρα. Υπάρχουν πολλά αξιοθέατα και δεν μπορείτε να το χάσετε αυτό. Είστε έτοιμοι για τις τρεις πιο συναρπαστικές μέρες της ζωής σας; Επομένως, μην μείνετε έξω από αυτό και εγγυηθείτε την καμπίνα σας τώρα. Τα λέμε στο πλοίο», λέει ο παίκτης στη διαφήμιση.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα