Τρουά - Παρί Σεν Ζερμέν 1-3: Έβγαλε αντίδραση και φούλαρε για κούπα

Η νίκη της Παρί επί της Τρουά

bet365

Η Παρί δεν εκτροχιάστηκε από το «χαστούκι» κόντρα στη Λοριάν και το... σίριαλ που ξέσπασε με τον Λιονέλ Μέσι, επικράτησε 3-1 της Τρουά κι επέστρεψε σε απόσταση ασφαλείας από τη Λανς.

Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν εκείνη των... παθών για την Παρί Σεν Ζερμέν. Η ήττα άλλωστε από τη Λοριάν έδωσε τη θέση της στην κρίση που ξέσπασε με πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι και πολύ σύντομα τα πυκνά σύννεφα σκέπασαν τον ουρανό πάνω από το «Παρκ Ντε Πρενς». Ακόμα και με τις συνθήκες ωστόσο εναντίον της, η Παρί έβγαλε αντίδραση! Δίχως τον τιμωρημένο Μέσι στην αποστολή, οι Παριζιάνοι λύγισαν με 3-1 την Τρουά και εκτόξευσαν τη διαφορά τους στο +6 από τη Λανς, φουλάροντας για την κούπα της Ligue 1.

Τα θεμέλια της νίκης μάλιστα δεν άργησαν να μπουν, αφού μόλις στο 8΄ο Κιλιάν Μπαπέ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους και τους έβαλε σε θέση οδηγού. Στο 40' μάλιστα ο Γάλλος βρέθηκε μια ανάσα από το 2-0 με άστοχο τελείωμα, προτού ο Ντοναρούμα κρατήσει μπροστά τους Παριζιάνους με εξαιρετική επέμβαση σε κεφαλιά του Μπαλντέ πέντε λεπτά αργότερα.

Η ευκαιρία των γηπεδούχων λειτούργησε σαν προειδοποιητικό καμπανάκι για τους Παριζιάνους που επέστρεψαν στο γήπεδο για το β΄μέρος με σκοπό να τελειώσουν το ματς και τελικά βρήκαν το πολυπόθητο δεύτερο γκολ με τον Βιτίνια στο 59΄. Στο 83΄η κεφαλιά του Σαβαλερίν έβαλε ξανά στο παιχνίδι την Τρουά για το 2-1, όμως μόλις τρία λεπτά αργότερα ο Φαμπιάν Ρουίθ έσβησε τη... φωτιά διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα με όμορφο τελείωμα.

Παρί Σεν Ζερμέν (Κριστόφ Γκαλτιέ): Ντοναρούμα, Μαρκίνιος, Σέρχιο Ράμος, Ντανίλο, Ζαΐρ Έμερι, Μπερνάτ, Φαμπιάν Ρουίθ, Βεράτι (80΄Ρενάτο Σάντσες), Βιτίνια, Μπαπέ, Εκιτικέ (80΄Σολέρ)

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα