Λιονέλ Μέσι: Θαυμαστής του Αργεντινού κατασκήνωσε 10 ώρες έξω απ' το σπίτι του για να τον συναντήσει (vid)

juan_polcan

bet365

Ένθερμος υποστηρικτής του Λιονέλ Μέσι ταξίδεψε από την Ιταλία στη Γαλλία και κατασκήνωσε έξω από το σπίτι του αρχηγού της Αργεντινής προκειμένου να τον γνωρίσει!

Υπάρχουν οπαδοί που είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να γνωρίσουν τα είδωλά τους, ακόμα και αν θέτουν σε κίνδυνο την ελευθερία τους. Κάποιοι επιλέγουν να πηδήξουν στον αγωνιστικό χώρο στη μέση ενός αγώνα, άλλοι ταξιδεύουν από χώρα σε χώρα περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή να τους υποδεχτεί ο αγαπημένος τους αθλητής. Έτσι συνέβη και με τον Χουάν Πολκάν έναν ημιεπαγγελματίας ποδοσφαιριστή σάλας ο οποίος μαζί με μερικούς φίλους του αποφάσισε να ταξιδέψει από την Ιταλία στη Γαλλία για να κατασκηνώσει έξω από το σπίτι του αρχηγού της Εθνικής Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι, ανεξάρτητα από τις απειλές που δέχτηκε από την ασφάλεια του Μέσι που προειδοποίησε εκείνον και την παρέα του ότι θα καλέσουν την αστυνομία.

Την ιστορία διηγήθηκε ο Κριστιάν Μαρτίν, δημοσιογράφος της εφημερίδας «La Nación», ο οποίος περιέγραψε λεπτομερώς την... οδύσσεια που έπρεπε να περάσει ο Πολκάν για να γίνει τελικά δεκτός από τον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν στις πόρτες του σπιτιού του, ναι, με την παρέμβαση της Αντονέλα Ροκούτσο που έκανε τα πάντα δυνατά και μετά από αναμονή άνω των 10 ωρών να αγγίξει τελικά το είδωλό του!

«Το όνομά του είναι Χουάν Πολκάν. Παίζει φούτσαλ στην Ιταλία, ημιεπαγγελματικά. Ήθελε να γνωρίσει τον Λιονέλ Μέσι. Πήγε στη Γαλλία, βρήκε τη διεύθυνση, κατασκήνωσε στην είσοδο. Ο άνθρωπος της ασφάλειας του είπε: "Θα καλέσω την αστυνομία". Είδε τον Λέο να βγαίνει έξω. Φαίνεται ότι, κάποια στιγμή, έδωσε ένα μήνυμα στην Αντονέλα και του είπε: "Περίμενε, τώρα θα δούμε". Ήταν με φίλους, φυσικά. Ο Λέο επέστρεψε από την προπόνηση, η Αντονέλα βγήκε έξω και τους κάλεσε να περάσουν μέσα», δήλωσε ο Μάρτιν.

Η περισσότερο από 10ωρη αναμονή του Πολκάν ανταμείφθηκε, καθώς τον υποδέχτηκε ο pulga στο σπίτι του και κατάφερε να βγάλει μια φωτογραφία με το είδωλό του, εκτός από το αυτόγραφο που έλαβε, το οποίο έκανε αμέσως τατουάζ στο χέρι του για να απαθανατίσει τη συγκινητική στιγμή.

Ο Χουάν Πολκάν μοιράστηκε τη φωτογραφία στα κοινωνικά του δίκτυα με λεζάντα: «Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα και σήμερα εκπλήρωσα το όνειρο όλης μου της ζωής. Η ταπεινότητα με την οποία με υποδέχτηκες, η απλότητα. Είσαι ο καλύτερος σε όλη την ιστορία, αλλά πάνω απ' όλα ένας απίστευτος άνθρωπος, όπως και η Αντονέλα, που έκανε τα πάντα, κυριολεκτικά με έκανε να μπω στο σπίτι της, ώστε να εκπληρώσω το όνειρό μου. Το γράφω αυτό ανάμεσα σε δάκρυα και συγκίνηση, όλο μου το σώμα τρέμει ακόμα. Σε αγαπώ Λίο και σε ευχαριστώ για αυτή την αξέχαστη στιγμή».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα