Ο Μπαπέ αντιδρά στην καμπάνια της Παρί για τα εισιτήρια διαρκείας 2023/24: «Η ομάδα δεν λέγεται Κιλιάν Σεν Ζερμέν»

Ο Μπαπέ αντιδρά στην καμπάνια της Παρί για τα εισιτήρια διαρκείας 2023/24: «Η ομάδα δεν λέγεται Κιλιάν Σεν Ζερμέν»

Newsroom
Το μισθολόγιο της Παρί, Μπαπέ, Μέσι και Νεϊμάρ στο Top-3

bet365

Ο Κιλιάν Μπαπέ αντέδρασε στο Instagram στην καμπάνια ανανέωσης των εισιτηρίων διαρκείας που παρουσίασε η Παρί, στην οποία απουσιάζουν οι Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ!

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν φαίνεται να εκτίμησε την πρωτοβουλία της Παρί Σεν Ζερμέν να τον θέσει στο επίκεντρο της καμπάνιας ανανέωσης των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη σεζόν. Οι Παριζιάνοι δημοσίευσαν ένα βίντεο γυρισμένο στο Parc des Princes στο οποίο δεν εμφανίζονται οι Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ! Ο Γάλλος επιθετικός δημοσίευσε ένα μήνυμα στα social media στο οποίο εκφράζει τη δυσαρέκειά του για την κίνηση του συλλόγου και ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι «Kylian Saint Germain»!

«Μόλις συμμετείχα στην προβολή της εκστρατείας ανανέωσης του συλλόγου για την περίοδο 2023-2024. Σε καμία στιγμή δεν ενημερώθηκα για το περιεχόμενο της συνέντευξης με τον συνομιλητή μου. Έμοιαζε με μια βασική συνέντευξη κατά τη διάρκεια μιας ημέρας μάρκετινγκ του συλλόγου. Δεν συμφωνώ με αυτό το δημοσιευμένο βίντεο. Γι' αυτό αγωνίζομαι για τα ατομικά δικαιώματα εικόνας. Η PSG είναι ένας μεγάλος σύλλογος και μια μεγάλη οικογένεια, αλλά σίγουρα δεν είναι ο Kylian Saint Germain».

post mbappe

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα