Μαρσέιγ - Μονπελιέ 1-1: «Μπλόκαρε» τους Μασσαλούς και μοίρασε χαμόγελα στην Παρί Σεν Ζερμέν

Ιάσονας Θεριός
montpellier

bet365

Η Μονπελιέ μπόρεσε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από το «Βελοντρόμ», χαρίζοντας επί της ουσίας στην πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν να απομακρυνθεί στο +9 από τη 2η Μαρσέιγ.

«Πάγωσε» το Βελοντρόμ η Μονπελιέ, που απέσπασε την ισοπαλία 1-1, βάζοντας «stop» στη Μαρσέιγ και μοιράζοντας χαμόγελα στο Παρίσι. Κι αυτό διότι, πλέον η Παρί Σεν Ζερμέν έχει τη μεγάλη ευκαιρία, νικώντας τη Λυών την Κυριακή (02/04-21:45), να «πετάξει» στο +9 από τους 2ους στη βαθμολογία Μασσαλούς. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, μόλις στο 12ο λεπτό, χάρη στη σωστή αντεπίθεση και το όμορφο τελείωμα του Νορντίν. Ένα λεπτό πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, ο Γκεντουζί ευστόχησε από την άσπρη βούλα φέρνοντας το σκορ στα ίσα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν, έψαξαν το γκολ της ανατροπής, χωρίς όμως να το βρουν ποτέ, μένοντας εν τέλει στην ισοπαλία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα