Πρόεδρος Τουλούζ: «Δεν βιαζόμαστε για Τσιγγάρα, βλέπουμε πλέον τον παίκτη που βλέπαμε στον ΠΑΟΚ»

Newsroom
Πρόεδρος Τουλούζ: «Δεν βιαζόμαστε για Τσιγγάρα, βλέπουμε πλέον τον παίκτη που βλέπαμε στον ΠΑΟΚ»

bet365

O πρόεδρος της Τουλούζ, Νταμιέν Κομολί, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Χάρη Τσιγγάρα, τόνισε χρειάζεται χρόνο και πως η ομάδα του δεν βιάζεται για να ενεργοποιησεί τη ρήτρα του.

Ο Χάρης Τσιγγάρας έχασε μεγάλο κομμάτι της σεζόν, καθώς ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα στους κοιλιακούς και χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Ο 22χρονος μέσος, ο οποίος αγωνίζεται στην Τουλούζ με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ έκανε το ντεμπούτο του στη Ligue 1 την Τετάρτη (1/2), όταν μπήκε αλλαγή στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Τρουά.

O πρόεδρος της Τουλούζ, Νταμιέν Κομολί, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Τσιγγάρα και τόνισε πως θα χρειαστεί αναμονή πριν την οριστική απόφαση για την ενεργοποίηση της ρήτρας των 2,5 εκατομμύριων ευρώ για να την αγορά του από τους Θεσσαλονικείς.

«Έχουμε στο μυαλό μας ότι υπάρχει συγκεκριμένη προθεσμία για να κάνουμε χρήση της ρήτρας. Ωστόσο ο παίκτης ήρθε στην ομάδα τραυματίας και χωρίς να είναι σε κατάσταση για να αγωνιστεί στο επίπεδο που μπορεί. Χειρουργήθηκε, επέστρεψε και αρχίζουμε να βλέπουμε πλέον τον παίκτη που βλέπαμε στον ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι της ομάδας του μας είπαν ότι τον θεωρούν ως το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα στη θέση που αγωνίζεται.

Τώρα θα περιμένουν λίγο περισσότερο. Έκανε μόνο δυο καλά παιχνίδια στο κύπελλο και ντεμπούτο στο πρωτάθλημα για λίγα λεπτά. Δίνουμε χρόνο και σε αυτόν και στον εαυτό μας. Δεν βιαζόμαστε καθώς η προθεσμία για την χρήση της ρήτρας λήγει στο τέλος της σεζόν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κομολί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα