Παρί Σεν Ζερμέν - Ανζέ 2-0: Επιστροφή Μέσι, επιστροφή στις νίκες για τους Παριζιάνους

Ιάσονας Θεριός
Παρί Σεν Ζερμέν - Ανζέ 2-0: Επιστροφή Μέσι, επιστροφή στις νίκες για τους Παριζιάνους

bet365

Με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Μέσι να επιστρέφει στη δράση για την Παρί Σεν Ζερμέν και να πραγματοποιεί μια φοβερή εμφάνιση, οι Παριζιάνοι πήραν τη νίκη με 2-0 απέναντι στην Ανζέ και έκαναν comeback στα θετικά αποτελέσματα.

Η ήττα από τη Λανς φαίνεται πως ήταν απλά μια... κακή παρένθεση για την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος με τους Μέσι και Νεϊμάρ να αγωνίζονται και πάλι στο «Parc des Princes», και τον Αργεντίνο να παίζει σαν ακόμα δαιμονισμένος από την κατάκτηση του Μουντιάλ, επικράτησαν 2-0 της Ανζέ και επέστρεψαν στις νίκες.

Οι Πρωταθλητές μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, όταν ο Μέσι άνοιξε δεξιά στον Μουκιελέ και ο Εκιτικέ με ωραίο τελειώμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι Παριζιάνοι μάλιστα, όντας απόλυτα κυρίαρχοι, στο 24ο λεπτό πλησίασαν στο 2-0 αλλά την κεφαλιά του Ράμος μετά από το καλοεκτελεσμένο φάουλ του Μέσι σταμάτησε με δυσκολία ο Μπερναρντόνι.

Το ίδιο συνέβη και στο 33', με τον Ιταλό γκολκίπερ να λέει «όχι» σε δυνατό σουτ του Αργεντινού σταρ των Παριζιάνων. Η Παρί εξακολουθούσε να ελέγχει τα πράγματα, όμως η πρώτη καλή στιγμή της Ανζέ στο παιχνίδι ήρθε στο 60ο λεπτό, με τον Σιμά να μην καταφέρνει να βρει εστία σε σουτ εντός περιοχής. Στο 74' πάντως, η ομάδα του Γκαλτιέ «κλείδωσε» το παιχνίδι. Ο Μέσι, μετά από όμορφη ομαδική ενέργεια, βρέθηκε στην καρδιά της περιοχής και πλάσαρε σωστά με το δεξί, κάνοντας το 2-0, σκοράροντας στην επιστροφή του και οδηγώντας την ομάδα του στο τρίποντο.

«Διπλό» για Μαρσέιγ, μοιρασιά Λανς και Στρασβούργο

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Μαρσέιγ κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από την έδρα της Τρουά, ενώ η Λανς έμεινε στο 2-2 στο Στρασβούργο απέναντι στην τοπική ομάδα. Τα γκολ των Μπεμπά και Βερετούτ ήταν αυτά που χάρισαν στους Μασσαλούς την άνετη νίκη, ενώ για τους Λανσουά σκόρερ χρίστηκαν οι Κλοντ-Μορίς και Οπεντά. Στο 0-0 κόλλησε η Λυών εκτός έδρας με τη Ναντ.

Η βαθμολογία της Ligue 1

Η βαθμολογία της Ligue 1

Τα αποτελέσματα της ημέρας (11/01)

Αζαξιό - Ρεμς 0-1
Οσέρ - Τουλούζ 0-5
Μπρεστ - Λιλ
Κλερμόν - Ρεν 2-1
Ναντν - Λυών 0-0
Λοριάν - Μονακό 2-2
Νις - Μονπελιέ 6-1
Παρί Σεν Ζερμέν - Ανζέ 2-0
Στρασβούργο - Λανς 2-2
Τρουά - Μαρσέιγ 0-2

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα