Σεντ Ετιέν: Νέα ήττα, ουραγός στη Ligue 2 και οι οπαδοί σήκωσαν μάσκες κλόουν με τα πρόσωπα της διοίκησης (vid)

Σεντ Ετιέν: Νέα ήττα, ουραγός στη Ligue 2 και οι οπαδοί σήκωσαν μάσκες κλόουν με τα πρόσωπα της διοίκησης (vid)

bet365

Η Σεντ-Ετιέν βυθίζεται κάθε εβδομάδα όλο και περισσότερο και η νέα εντός έδρας ήττα από τη Ροντέ που την άφησε ουραγό εξόργισε τους οπαδούς της, οι οποίοι σε ένδειξη διαμαρτυρίας σήκωσαν μάσκες κλόουν με τα πρόσωπά της διοίκησης!

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Σεντ Ετιέν, η οποία μετά τον υποβιβασμό της από τη Ligue 1 την περασμένη σεζόν συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις και έχει «κολλήσει» στην τελευταία θέση της Ligue 2 μετά από 15 αγωνιστικές!

Οι Στεφανουά βρίσκονται σε κρίση και στις τάξεις των οπαδών τους επικρατεί οργή γύρω από τη διοίκηση του «αόρατου», Μπερνάρ Καϊασό, ο οποίος έχει να δώσει το παρών στο «Ζοφρουά Γκισάρ) πάνω από δύο χρόνια και έχει παραμελήσει πλήρως τους πολυνίκεις του γαλλικού πρωταθλήματος.

Η τελευταία εντός έδρας ήττα από τη 18η της βαθμολογίας, Ροντέ (0-2) αποτέλεσε νέο «χαστούκι» στο πρεστίζ και τη βαθμολογική συγκομιδή των Πράσινων, με μεγάλη μερίδα των οργανωμένων να αντιδρούν με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ των φιλοξενούμενων, οπαδοί στο πέταλο «Kop Nord» εμφάνισαν χάρτινες μάσκες στις οποίες αποτυπώνονταν με τη μορφή κλόουν τα μέλη της διοίκησης του κλαμπ, θέλοντας έτσι να δείξουν με... συμβολικό και χιουμοριστικό τρόπο τον δρόμο της εξόδου στους επικεφαλής της ομάδας.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα