Παρί Σεν Ζερμέν: Οι Γάλλοι φέρονται με «σκληρό τρόπο» στους «ανεπιθύμητους», λέει η Parisien

Παρί Σεν Ζερμέν: Οι Γάλλοι φέρονται με «σκληρό τρόπο» στους «ανεπιθύμητους», λέει η Parisien

Newsroom
Παρί Σεν Ζερμέν: Οι Γάλλοι φέρονται με «σκληρό τρόπο» στους «ανεπιθύμητους», λέει η Parisien

bet365

Η συμπεριφορά της Παρί Σεν Ζερμέν στους παίκτης που βρίσκονται εκτός πλάνων για τη νέα σεζόν περιγράφεται από τον γαλλικό Τύπο ως «ασυμβίβαστη και σκληρή».

Η «Le Parisien» νωρίτερα αυτό το μήνα γνωστοποίησε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν είχε δημιουργήσει μια λίστα με «ανεπιθύμητους» που έχουν τεθεί προς πώληση αυτό το καλοκαίρι. Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ, ο Αντέρ Ερέρα, ο Ιντρίσα Γκεγιέ, ο Μάουρο Ικάρντι και ο Ντράξλερ είναι ανάμεσα στους παίκτες υπό αποχώρηση.

Το ίδιο Μέσο τώρα αναφέρει πως ο δημοσίευμα ανέφερε τώρα ότι ο Γερμανός διεθνής Τίλο Κέλερ έγινε ο τελευταίος παίκτης που προστέθηκε στη λίστα. Λέγεται μάλιστα ότι ο 25χρονος εστάλη για προπόνηση με την ομάδα Νέων των Παριζιάνων σε μια προσπάθεια των ανθρώπων του συλλόγου να τον εξαναγκάσει σε «φυγή».

Ο Γάλλος δημοσιογράφος Saber Desfarges ισχυρίζεται ότι οι πρωταθλητές της Ligue 1 είναι «ασυμβίβαστοι, ακόμη και σκληροί με τους παίκτες που θέλουν να τους δουν να φεύγουν». Ο Κέλερ πέρασε τις τελευταίες τέσσερις σεζόν στη Γαλλία μετακομίζοντας από τη Σάλκε έναντι 31 εκατομμυρίων το 2018 και ξεκίνησε σε 16 αγώνες στη Ligue 1 την περασμένη σεζόν.

Σε αντίθεση με μερικούς από τους άλλους «ανεπιθύμητους», ο αμυντικός εμφανίστηκε στην περιοδεία στην Ιαπωνία, αλλά μάλλον ο νέος κόουτς της Παρί με λιγότερο από ένα χρόνο να απομένει στο συμβόλαιό του δεν θέλει να επενδύσει πάνω του.

«Πιστεύω ότι ο αριθμός του ρόστερ πρέπει να μειωθεί», είπε ο Γκαλτιέρ νωρίτερα αυτό το μήνα. «Μιλήσαμε πολύ για αυτό με τη διοίκηση. Δεν μπορείς να έχεις μια ολόκληρη σεζόν με παίκτες που δεν παίζουν σχεδόν καθόλου».

Από το γκρουπ των υπό αποχώρηση παικτών, οι Βαϊνάλντουμ, Ντράξλερ, Κουρζάβα και Ερέρα δεν ταξίδεψαν με την ομάδα στην Ιαπωνία. Ωστόσο, κανένας από αυτούς δεν έχει εξασφαλίσει μεταγραφή μακριά από το Parc des Princes μέχρι στιγμής.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα