Παρί Σεν Ζερμέν: To «αντίο» του Ποτσετίνο στους Παριζιάνους

Παρί Σεν Ζερμέν: To «αντίο» του Ποτσετίνο στους Παριζιάνους

 Παρί Σεν Ζερμέν: To «αντίο» του Ποτσετίνο στους Παριζιάνους

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ολοκλήρωσαν τη συνεργασία τους την Τρίτη (5/7) και ο Αργεντινός τεχνικός με ανάρτηση του στα Social Media αποχαιρέτησε τους Παριζιάνους.

Η εποχή του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στην Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώθηκε την Τρίτη (5/7) και άμεσα επισημοποιήθηκε η έναρξη της συνεργασίας με τον Κριστόφ Γκαλτιέ. Οι δυο πλευρές βρήκαν τη «χρυσή τομή» για το «διαζύγιο» τους, με τον Αργεντινό να παίρνει αποζημίωση της τάξεως των δέκα εκατομμυρίων ευρώ. Ο 50χρονος τεχνικός με ανάρτηση του στα Social Media ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε τα μέλη της ομάδας και τους οπαδούς των Παριζιάνων. Σε 84 ματς στον πάγκο των Γάλλων είχε απολογισμό 56 νίκες, 13 ισοπαλίες, 15 ήττες και κατέκτησε πρωτάθλημα, κύπελλο και League Cup, οι οποίοι είναι οι μοναδικοί του τίτλοι στην προπονητική του καριέρα.

Η ανάρτηση του Ποτσετίνο:

«Θέλω να ευχηθώ σε όλους στην Παρί Σεν Ζερμέν τα καλύτερα για το μέλλον. Στους ιδιοκτήτες, στους παίκτες, στο σταφ και σε όλους τους φιλάθλους. Στον Νασέρ θέλω να πω ευχαριστώ που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι μέλος της οικογένειας της Παρί ξανά.

Μοιραστήκαμε μερικές υπέροχες στιγμές και μεγάλες νίκες μαζί, με κάθε εμπειρία παίρνουμε πάντα μαθήματα για την εξέλιξή μας για το μέλλον.

Είμαστε περήφανοι που ολοκληρώσαμε την σεζόν ως πρωταθλητές σε μια ομάδα που σήμαινε για εμένα και για την οικογένειά μου τόσα πολλά και, από τη στιγμή που ήμουν εδώ ως παίκτης και αρχηγός και τώρα ως προπονητής».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα