Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο Σαμπά «κλείνει» στη Λανς, οι Κόκκινοι βάζουν στα ταμεία τους πέντε εκατ. ευρώ

Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο Σαμπά «κλείνει» στη Λανς, οι Κόκκινοι βάζουν στα ταμεία τους πέντε εκατ. ευρώ

bet365

Η Λανς συμφώνησε με τη Νότιγχαμ Φόρεστ για τη μεταγραφή του Μπρις Σαμπά και η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη θα εισπράξει το ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Μπρις Σαμπά «σόκαρε» τους ανθρώπους της Νότιγχαμ Φόρεστ πριν από μερικές εβδομάδες με την άρνησή του σε πρόταση ανανέωσης. Και η επιθυμία του να αποχωρήσει από το κλαμπ το τρέχον καλοκαίρι είναι θέμα ημερών να πραγματοποιηθεί, αφού η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη αποδέχθηκε πρόταση της Λανς για την απόκτησή του στα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Ο σύλλογος ήλπιζε ότι θα καταφέρει μέσω του Στιβ Κούπερ να αλλάξει γνώμη στον «ήρωα» της ανόδου στην Premier League, ωστόσο, αυτό δεν συνέβη και μάλιστα, ο 28χρονος Κονγκολέζος κίπερ ζήτησε να επισπευθεί η ολοκλήρωση της μεταγραφής ώστε να προλάβει να ενσωματωθεί από την αρχή στην προετοιμασία του γαλλικού κλαμπ και να γνωρίσει τους συμπαίκτες του.

Πλέον, απομένουν μόνο τα διαδικαστικά για να ανακοινωθεί το deal, το οποίο θα αποτελέσει την πρώτη πώληση της Φόρεστ για τη φετινή σεζόν (έχουν αποχωρήσει ως ελεύθεροι οι Φιγκεϊρέδο, Τζένκινσον και Μπονγκ).

Υπενθυμίζεται ότι η Φόρεστ πρόκειται να ανακοινώσει τον δανεισμό του Ντιν Χέντερσον από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος και θα αποτελέσει τον βασικό της κίπερ στην πρώτη της σεζόν στα «σαλόνια» μετά από 23 χρόνια.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η πώληση του Σαμπά θα προστεθεί στο Top-5 των πωλήσεων της Νότιγχαμ επί ημερών Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά τους Ασομπαλονγκά (17,1 εκατ.), Κας (15,7εκατ.), Άπια (8,8 εκατ.) και Μπρέρτον (8,3 εκατ.).

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα