Ο Νεϊμάρ επιτέθηκε σε αυτούς που τον κατηγορούν για τις βραδινές εξόδους

Ο Νεϊμάρ επιτέθηκε σε αυτούς που τον κατηγορούν για τις βραδινές εξόδους

Newsroom
Ο Νεϊμάρ επιτέθηκε σε αυτούς που τον κατηγορούν για τις βραδινές εξόδους

bet365

Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται αυτήν την περίοδο στις ΗΠΑ, όπου απολαμβάνει τις διακοπές του, κι έστειλε ένα μήνυμα στους επικριτές του, εκείνους που τον κατηγορούν ότι δεν προσέχει τον τρόπο ζωής του.

Σε μήνυμα που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter, ο Νεϊμάρ επιτέθηκε το βράδυ του Σαββάτου (18/6) σε όσους επικρίνουν συνεχώς τον τρόπο ζωής του.

«Δεν μπορείς να γιορτάσεις τα γενέθλια της γιαγιάς σου, του γιου σου, της γυναίκας σου και κυρίως τα δικά σου. Το να είσαι αθλητής δεν είναι εύκολο. Να είσαι ευτυχισμένος μόνο μετά το τέλος της καριέρας, τι τρέλα», έγραψε συγκεκριμένα ο διεθνής Βραζιλιάνος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος αυτή την περίοδο κάνει διακοπές στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ανάμεσα σε ηλιοθεραπεία, ταξίδια, νυχτερινά κέντρα ο 30χρονος άσος συμμετείχε σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του World Series of Poker, του παγκόσμιου πρωταθλήματος πόκερ.

Ήταν ένας από τους 74 παίκτες που βρέθηκαν στο καζίνο του Λας Βέγκας. Έφτασε στην αρχή αυτού του τουρνουά με είσοδο $10.000 (9.570 ευρώ) και έφυγε πριν από το τέλος της πρώτης ημέρας του διαγωνισμού.

Στο Instagram story εμφανίζεται και με τη σύντροφό του, τη Βραζιλιάνα influencer Μπρούνα Μπιανκάρντι. Τις τελευταίες εβδομάδες, ο Νέι συνηθίζει να απαντά απευθείας στους επικριτές του, εκείνους που πιστεύουν ότι πρέπει να προσέχει πολύ περισσότερο τον ύπνο του και τη διατροφή του.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα