Ανατροπή... Europa league η Νις, έχασε έδαφος για τετράδα η Ρεν

Newsroom
Ανατροπή... Europa league η Νις, έχασε έδαφος για τετράδα η Ρεν

bet365

Πολύ σκληρή για να πεθάνει αποδείχθηκε η Νις, η οποία από το 0-2 του πρώτου μέρους κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να επικρατήσει 4-2 της Σεντ Ετιέν, σκαρφαλώνοντας στην τέταρτη θέση. Έχασε έδαφος στην ευρωπαϊκή κούρσα η Ρεν.

Τι κι αν βρέθηκε να χάνει με δυο γκολ στο ημίχρονο από την Σεντ Ετιέν; Η Νις έκανε την ανατροπή στο δεύτερο μέρος, φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ την αντίπαλό της και πήρε μια κομβική νίκη με 4-2 που την έστειλε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και παράλληλα στον... προθάλαμο του Europa League. Παρά το 0-2 των Στεφανουά με «δράστες» τους Μπουανγκά (11΄) και Γιουσούφ (45΄), οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο απαντήσουν και να περάσουν μπροστά. Αρχικά ο Μπαρντ μείωσε στο 52΄. προτού ο Ντελότ κάνει την ολική ανατροπή με δυο γκολ (60΄, 62΄). Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μπουντουά στο 80΄και σφράγισε μια σημαντική νίκη για της Νις, την ίδια ώρα που οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην επικίνδυνη ζώνη.

Αντίθετα η Ρεν συνάντησε εμπόδια στην έδρα της Ναντ και η ήττα της με 2-1 σήμανε την έξοδό της από την πρώτη τετράδα της Ligue 1. Παρά το προβάδισμα των φιλοξενούμενων με τον Ταίτ στο 32΄, η Ναντ δεν έχασε την ψυχραιμία της και προχώρησε στην ανατροπή. Ο Κουλιμπαλί ισοφάρισε προσωρινά στο 45΄και ο Παλουά στο 71΄διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα που κράτησε τους γηπεδούχους στην 9η θέση.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα