«Ο στενός κύκλος του Μπαπέ προσπαθεί να τον πείσει για ανανέωση με την Παρί»

Κώστας Τόπας
«Ο στενός κύκλος του Μπαπέ προσπαθεί να τον πείσει για ανανέωση με την Παρί»

bet365

Το περιβάλλον του Κιλιάν Μπαπέ είναι ευχαριστημένο με την τελευταία πρόταση της Παρί Σε Ζερμέν και προσπαθεί να πείσει τον Γάλλο αστέρα να παραμείνει κάτοικος Παρισιού.

Η σαπουνόπερα γύρω από το μέλλον του Κιλιάν Μπαπέ συνεχίζεται. Αν και σχεδόν όλα έδειχναν ότι ο Γάλλος επιθετικός θα αποχωρούσε στο τέλος της σεζόν για την Ρεάλ Μαδρίτης, τα γαλλικά ΜΜΕ δεν το θεωρούν βέβαιο. Αυτή τη φορά το «Le10sport» διαβεβαιώνει ότι ο στενότερος κύκλος του παίκτη προσπαθεί να πείσει τον Μπαπέ να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Παρί.

Μάλιστα λέγεται ότι τελευταία προσφορά των Παριζιάνων έχει ευχαριστήσει το στενότερο κύκλο του Μπαπέ. Μια πρόταση η οποία φτάνει τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ την εβδομάδα! Δηλαδή σχεδόν 50 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Το προσφερόμενο ποσό θα έκανε τον Μπαπέ όχι μόνο τον πιο καλοπληρωμένο στην ομάδα του, αφήνοντας πίσω τους Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ, αλλά και ολόκληρου του πλανήτη.

Έτσι, οι ιδιοκτήτες της Παρί θα διασφάλιζαν ότι ο Μπαπέ θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο ως παίκτης της γαλλικής ομάδας. Κάτι που είναι πολύ σημαντικό γι' αυτούς μιας και η καταγωγής τους είναι από το Κατάρ. Παρόλα αυτά, τα γαλλικά ΜΜΕ τονίζουν ότι ο Μπαπέ είναι αυτός που έχει τον τελευταίο λόγο για το μέλλον του και, προς το παρόν, δεν έχει μιλήσει.

Από την άλλη πλευρά, οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης παραμένουν ήρεμοι και έχουν απόλυτη αυτοπεποίθηση ότι την επόμενη σεζόν ο μεγάλος αστέρας του ποδοσφαίρου θα παίζει στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα