Μπρεστ - Μαρσέιγ 1-4: Άνετο «διπλό» και δεύτερη θέση για τους Μασσαλούς

Newsroom
Μπρεστ - Μαρσέιγ 1-4: Άνετο «διπλό» και δεύτερη θέση για τους Μασσαλούς

bet365

Επιστροφή στις νίκες έπειτα από τρεις αγωνιστικές για τη Μαρσέιγ, η οποία επικράτησε 4-1 στην έδρα της Μπρεστ και σκαρφάλωσε ξανά στη δεύτερη θέση της Ligue 1.

Είχε συμπληρωθεί ακριβώς ένας μήνας από την τελευταία φορά που η Μαρσέιγ κατάφερε να πανηγυρίσει νίκη στη Ligue 1. Έπειτα από τα αρνητικά αποτελέσματα όμως κόντρα σε Κλερμόν, Τρουά, Μονακό, οι Μασσαλοί βρήκαν και πάλι το δρόμο προς τις επιτυχίες, αφού επικράτησαν στην έδρα της Μπρεστ 4-1 και ανέβηκαν στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε μόλις στο 3΄ο Γκέρσον, με τον Μίλικ στο 63΄να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του και να σφραγίζει ουσιαστικά τη νίκη. Στο 71΄ο Χάριτ έδωσε ακόμα μεγαλύτερη διάσταση στο προβάδισμα της Μαρσέιγ, η Μπρεστ μείωσε σε 3-1 στο 90΄με σκόρερ στον Καρντονά, όμως λίγο αργότερα ο Ουντέρ πρόσθεσε ακόμα ένα για τους Μασσαλούς, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Τεσσάρα στη Λυών η Ρεν, νίκη Ευρώπης για Στρασμπούρ

Δεν σταματάει πουθενά η Ρεν, η οποία επικράτησε 4-2 στην έδρα της Λυών και παρέμεινε στην 4η θέση της Ligue 1. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Μπουριγκέ στο 11΄, με τους Σανταμαρία (13΄) και Μάγιερ (45+1΄) να προσθέτουν ακόμα δυο γκολ πριν από το ημίχρονο. Στο 49΄ο Τεριέ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του, με τη Λυών απλώς να μειώνει σε 4-2 χάρη στο αυτογκόλ του Τραορέ (59΄) και την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντεμπελέ (82΄).

Παράλληλα, η Στρασμπούρ ήταν η μεγάλη νικήτρια στη μονομαχία της με τη Μονακό (1-0) και απέκτησε σοβαρό προβάδισμα για έξοδο στην Ευρώπη. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ντζικού στο 23΄με τους γηπεδούχους να αυξάνουν τη διαφορά τους από την έκτη Λιλ στους τέσσερις βαθμούς και να παραμένουν στην πέμπτη θέση. Αντίθετα, οι Μονεγάσκοι έχασαν έδαφος για την Ευρώπη και είδαν την ψαλίδα από την πεντάδα να εκτοξεύεται στους έξι βαθμούς.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα:

Παρί Σεν Ζερμέν - Μπορντό 3-0
Ανζέ - Ρεμς 0-1
Κλερμόν - Λοριάν 0-2
Μετς - Λανς 0-0
Στρασμπούρ - Μονακό 1-0
Λυών - Ρεν 2-4
Μπρεστ - Μαρσέιγ 1-4

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα