Παρί Σεν Ζερμέν - Σεντ Ετιέν 3-1: O Mπαπέ γύρισε μόνος του το ματς με τους «Στεφανουά»

Βασίλης Μπαλατσός
Παρί Σεν Ζερμέν - Σεντ Ετιέν 3-1: O Mπαπέ γύρισε μόνος του το ματς με τους «Στεφανουά»

bet365

H Παρί Σεν Ζερμέν βρέθηκε να χάνει από την ουραγό Σεντ Ετιέν, όμως ο Κιλιάν Μπαπέ γύρισε το ματς με δυο γκολ και μια ασίστ. Αποδοκιμάστηκε πριν τη σέντρα από τους Παριζιάνους ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

H Παρί Σεν Ζερμέν μετά την ήττα τους από τη Ναντ με 3-1 επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε με 3-1 της ουραγού Σεντ Ετιέν στο «Παρκ ντε Πρενς» με ανατροπή. Πρωταγωνιστής ο Κιλιάν Μπαπέ με δυο γκολ και μια ασίστ, ενώ ο Λιονέλ Μέσι μοίρασε δυο ασίστ.

Πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης οι οπαδοί των Παριζιάνων αποδοκίμασαν τον προπονητή της ομάδας τους, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, με τη «γιούχα» να γίνεται πιο δυνατή στο 16' όταν ο Ντενίς Μπουάνγκα άνοιξε το σκορ για τους ουραγούς. Η Παρί κατάφερε να ισοφαρίσει το ματς πριν της συμπλήρωση του πρώτου μέρους στο 42' με το πρώτο γκολ του Κιλιάν Μπαπέ. Ο Γάλλος σταρ έβαλε μπροστά την ομάδα του στο 47' μετά από δεύτερη ασίστ του Λιονέλ Μέσι, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 52' ο Ντανίλο με κεφαλιά μετά από «γλυκιά» σλεντρα του Μπαπέ.

«Κόλλησε» στο Στρασβούργο η Νις

Στο μηδέν κόλλησε η Νις στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Στρασβούργο και έχασε την ευκαιρία να εδραιωθεί στη δεύτερη θέση (0-0). Οι Αετοί δυσκολεύονταν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα των γηπεδούχων και τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα με την αποβολή του Ντάντε στο 48΄. Το αριθμητικό μειονέκτημα έδωσε αυτοπεποιήθηση στο Στρασβούργο, την ώρα που έκανε ακόμα πιο νευρικούς τους φιλοξενούμενους. Στο 85΄ο Κλάιφερτ ακολούθησε τα χνάρια του Ντάντε και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, με το 0-0 να παραμένει μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα